پنجشنبه، 24 مهر 1399

تعلق نصف اموال به زوجه هنگام طلاق

پرسش :

در چه صورتی در هنگام طلاق زوج باید نصف مال خود را بدهد و این شامل چه اموالی می شود؟

پاسخ :
این مورد در سند ازدواج به عنوان شرط درج شده باشد. چنانچه زوج آن را تصدیق نموده باشد مکلف است تا در صورت درخواست زوجه،  نصف دارایی  موجود خود  که در دوران زناشویی  با او تحصیل نموده است را طبق نظر دادگاه به زوجه منتقل نماید. این نوع از دارایی شامل مستثنیات دین نمی شود. و همچنین این نوع از دارایی اموالی را شامل می شود  که پس از کسر بدهکاری های مرد اعم از مهریه باقی می ماند.

منبع: گروه حقوقی میزان