پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد قوانین بازداشت موقت

پرسش :

بازداشت موقت چیست و در چه صورتی متهمی را با قرار بازداشت موقت زندانی می کنند؟

پاسخ :
بازداشت موقت شدیدترین نوع تضمین کیفری برای دسترسی به متهم در مرحله تحقیقات است. بازداشت موقت شرایطی دارد و قاضی بایستی آنها را رعایت کند. بازداشت موقت اختیاری است مگر در برخی جرائم شدید مثل قتل عمد و اسیدپاشی که الزامی است و البته محدوده زمانی دارد.

منبع: گروه حقوقی میزان