پنجشنبه، 24 مهر 1399

استفاده از روزنامه‌هاى داراى اسامى متبرکه

پرسش :

آیا جایز است از روزنامه ها استفاده‌هاى دیگرى صورت گیرد؛ مانند: غذاخوردن روى آنها، پاک کردن شیشه با آنها و یا پیچیدن جعبه‌ها و امثال آن؛ با علم به این که معمولاً روزنامه ها از نام خداوند (ج)، پیامبر (ص) ائمه (ع)، آیات قرآن کریم و احادیث شریف خالى نیست‌؟

پاسخ :
در صورتى که به طور اجمالى اعلام داشته باشد به وجود نام خدا یا آیات قرآنى یا نام هاى پیامبران و ائمه (ع) استفاده از روزنامه در امورى که هتک و توهین محسوب شود، جایز نیست.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.