جمعه، 16 آبان 1399

آسیب دیدن سقف آپارتمان در اثر کوتاهی همسایه و نحوه مواجهه با آن

پرسش :

به علت نشست آب از آپارتمان بالایی، سقف آپارتمان اینجانب در چند نقطه دچار تخریب شده است و هم اکنون نیز در بعضی نقاط آب بر روی سقف کاذب من جمع شده که احتمال تخریب دارد. این مسئله از حدود 3 سال پیش شروع شده و هر از گاهی شدت می‌گیرد و در طول این 3 سال تذکرات مکرر و متعدد به مالک واحد فوقانی داده شده است که ترتیب اثر جدی نداده است و بعد از مدتی همین مسئله تکرار می‌شود. برای رفع مشکل در سقف تعمیرات جزیی انجام داده ام ولی خسارتها کاملا مشخص و پیدا است. به کجا باید شکایت کنم؟ حتما باید وکیل بگیرم و او دادخواست را تنظیم کند یا شخصا میتوانم این کار را انجام دهم؟

پاسخ :
در پاسخ به سوال شما باید بیان داشت که شما همواره این امکان را خواهید داشت تا علاوه بر مراجعه به مراجع قضایی مبنی بر الزام همسایه به انجام تعمیرات اساسی و دفع ضرر از خود، خسارات وارده به خود را نیز بخواهید، چه اینکه همواره احتمال تخریب و فرو ریختن سقف و ورود خسارات بیشتر وجود خواهد داشت.

در ادامه باید بیان داشت که تنظیم دادخواست امری تخصصی است؛ بنابراین حتی الامکان تنظیم آن را به متخصص امر بسپارید.

منبع: میزان آنلاین