شنبه، 17 آبان 1399

مشارکت در ساخت و کیفیت نامناسب ساختمانی که پیمانکار تحویل داده

پرسش :

پدر من یک ملکی داشت که شش دنگ از خودش بود. این ملک را به کسی داد که بسازد؛ درواقع نصف نصف. سازنده به پدر من گفت که از بهترین مصالح و ... استفاده میکنم؛ مثل خونه فلانی میسازم؛ ولی از بعد از تحویل گرفتن این طور نبود.الان بعد از ۲ سال نشستن تمام نمای خونه در حال ریختنه. دیوارا کلا ترک داره... میخواستم ببینم میشه شکایت کرد؟

پاسخ :

امکان اقدام توسط شما تابعی از مفاد قرارداد بوده و بi طور کلی و طبق روالِ این گونه قراردادها، در صورتی که چکی به عنوان وثیقه انجام کار از سازنده اخذ شده باشد، امکان مطالبه خسارات وارده از محل چک مزبور وجود خواهد داشت و حتی در مواردی امکان تقاضای بی اعتباری تقسیم نامه نیز وجود خواهد داشت؛ اما در هر حال اخذ تامین دلیل از وضعیت موجود ملک لازم و ضروری می باشد.

منبع: میزان آنلاین