دوشنبه، 15 دی 1399

تقویت سیستم تنفسی و ریه جهت پشگیری از ابتلا به بیماری کرونا

پرسش :

چگونه سیستم تنفسی و ریه خود را تقویت کنیم تا به بیماری کرونا مبتلا نشویم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر سید علی جواد موسوی، فوق تخصص ریه:

باید سعی کنیم به ریه و دستگاه تنفسی آسیبی وارد نشود. یکی از فاکتورهای مهم در آسیب رساندن به سیستم تنفسی و ریه مصرف سیگار، قلیان، مواد مخدر و هوای آلوده است.

مصرف میوه و سبزیجات تازه، دانه‌های روغنی همچون بادام زمینی وماهی می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. کاهش استرس یکی دیگر از عوامل افزایش سیستم ایمنی بدن است؛ همچنین  اگر استرس را کاهش ندهیم باعث افزایش شانس ابتلا به کرونا و عفونت ریوی می‌شود.

 انجام ورزش منظم سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد؛ ضمن اینکه خواب منظم و کافی یکی دیگر از فاکتورهای مهم در افزایش سیستم ایمنی بدن است؛ در نتیجه اگر ما بتوانیم با رعایت موارد ذکر شده سیستم ایمنی بدن را افزایش دهیم، می‌توانیم سیستم تنفسی و ریه خود را تقویت کرده و شانس ابتلا به کرونا را کاهش دهیم.

منبع: خبرگزاری برنا