دوشنبه، 15 دی 1399

وجه افتراق علایم اسهال و استفراغ مربوط به کرونا با مصمومیت غذایی در کودکان

پرسش :

وجه افتراق علایم اسهال و استفراغ مربوط به کرونا با مصمومیت غذایی در کودکان چیست؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر صدیقه رفیعی طباطبایی، فوق تخصص عفونی کودکان:

باید گفت این کار بسیار مشکل است، اما در افرادی بیشتر می‌توانیم به کرونا مشکوک شویم که سابقه تماس با فرد بیمار یا مشکوک را در 2 هفته اخیر داشته باشد؛ همچنین  افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند یا افرادی که سابقه شرکت در دورهمی‌ها، جشن‌های تولد و مهمانی‌ها داشته‌اند یا کودکانی که دچار اسهال و استفراغ باشند می‌تواند خطرساز باشد.

حتی در دوره نوزادی نیز مواردی گزارش شده است اما نکته‌ای که مهم است این است که در گروه سنی زیر یک سال ممکن است شایع‌تر و شدیدتر بوده و عوارضی داشته باشد و وقتی به گروه سنی نوجوانان که اکنون مسائل پیشگیرانه را کمتر رعایت می‌کنند در آنها نیز شایع‌تر است و ممکن است عوارض بیشتری دیده شود.

منبع: خبرگزاری برنا