دوشنبه، 15 دی 1399

بهترین ضدعفونی کننده دست ها در برابر ویروس کرونا

پرسش :

بهترین ضدعفونی کننده دست ها در برابر ویروس کرونا چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر امیر هوشنگ احسانی، متخصص پوست:

بهترین کار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا شستن دستها با آب و ترکیبات شوینده غیر صابونی است.

در صورتی که به آب و صابون دسترسی نداشته باشیم می‌توانیم از الکل یا ژل‌های ضدعفونی کننده استفاده کنیم؛البته قدرت پاک کنندگی الکل بیشتر از ژل‌های ضد عفونی کننده است اما خشک کنندگی دستها توسط الکل بیشتر از ژل است.

منبع: خبرگزاری برنا