دوشنبه، 15 دی 1399

اثر صابون برای ضدعفونی دست‎ها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

پرسش :

آیا صابون به اندازه الکل در ضدعفونی دست‎ها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا موثر است؟

پاسخ :
ساکاموتو فومیه، متخصص بیماری های عفونی از بیمارستان بین المللی «سنت لوک» در توکیو می‎گوید صابون تا حدی موثر است. او می گوید صابونِ دست معمولا حاوی سورفاکتانت یا مواد فعال در سطح است. این عامل ها قادرند که غشاء چربی ای که ویروس را در برگرفته از بین ببرند، یعنی صابون تا حدودی می تواند ویروس را نابود کند.

ساکاموتو می گوید الکل هم موثر است اما اگر دست های شما کثیف باشد، گاهی اوقات دشوار است که ماده ضدعفونی کننده به داخل این ویروس واگیردار برسد.

بنابراین ساکاموتو از مردم می خواهد که مرتبا دست‎های خود را با صابون بشویند تا ویروسها از روی دست‎ها شسته شوند.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)