دوشنبه، 15 دی 1399

تاثیر ماسک های یک بار مصرف و ماسک های پارچه ای در برابر ویروس کرونا

پرسش :

ماسک های یک بار مصرف و ماسک های پارچه ای قابل شستشو چقدر در برابر ویروس کرونا موثرند؟

پاسخ :
آزمایش های مختلفی در مورد میزان اثرگذاری ماسک ها در برابر ویروس در حال انجام هستند. این آزمایش ها نشان می دهند که هر دو نوع این ماسک ها (یک بار مصرف یا پارچه ای نخی قابل شستشو) تا حدی برای مهار قطرات بسیار ریزی که هنگام سرفه و عطسه از دهان و بینی فرد خارج می شوند موثر هستند. هر چند، اثربخشی این نوع ماسک ها کمتر از حد ایدئال است و ممکن است اگر فردی که این ماسک ها را پوشیده عطسه یا سرفه کند مقدار کمی از قطرات ریز از ماسک عبور کنند. بنابراین، ایمن تر آن است که هنگام داشتن سرفه یا عطسه از منزل خارج نشویم.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)