دوشنبه، 15 دی 1399

شیوه های انتقال ویروس کرونا

پرسش :

ویروس کرونا چگونه در بدن منتشر می شود؟

پاسخ :
در حال حاضر ما می دانیم که این ویروس از طریق قطرات تنفسی آلوده منتقل می شود. قطرات آب دهان یا مخاط بینی که ناقل ویوس تنفسی هستند می توانند با عطسه یا سرفه دو الی سه متر جابجا شوند.

برای ایجاد عفونت ویروس باید کاملاً وارد مجرای تنفسی شود، اما به همین دلیل خطر عفونت با خودداری از تماس نزدیک با افراد بیمار کاهش می یابد. خوب شستن دستها خطر ابتلا به عفونت را بسیار کاهش می دهد.

گزارش هایی وجود دارد که امکان انتقال عفونت از طریق مدفوع یا کولرها یا دستگاه های تهویه هوایی که باعث چرخش مجدد هوا می شوند، وجود دارد.

​​​​​​​منبع: darmankade.com