دوشنبه، 15 دی 1399

لزوم ماسک زدن برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا

پرسش :

آیا برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا لازم است که حتما ماسک بزنیم؟

پاسخ :
اگر در فضای عمومی قرار گرفته‌ اید که نمی ‌توانید از قوانین فاصله‌ گذاری پیروی کنید، با زدن ماسک جلوی دهان و بینی را بپوشانید.

اگر به درستی از ماسک استفاده کنید، و درصد زیادی از جامعه ماسک بزنند، سرعت شیو کرونا کندتر می‌شود. زیرا ماسک می ‌تواند مانع از قطرات تنفسی افراد بدون علامت یا کسانی که بیماری در آن‌ها تشخیص داده نشده شود.

قطرات تنفسی در شرایط زیر وارد هوا می‌شود:
- بازدم
- صحبت
- سرفه
- عطسه

حتما باید ماسک را تمیز نگه دارید. هربار بعد از استفاده ماسک را بشورید. به جلوی ماسک دست نزنید. به‌علاوه، بعد از برداشتن ماسک به دهان، بینی و چشمان خود دست نزنید.

بدین ترتیب احتمال انتقال ویروس از ماسک به دست و از دست به صورت از بین می ‌رود.

یادتان باشد زدن ماسک جایگزین سایر روش‌های پیشگیری، مانند شستن مرتب دست‌ ها و فاصله‌ گذاری اجتماعی، نمی ‌شود. تمام این موارد مهم است.

منبع: darmankade.com