دوشنبه، 22 دی 1399

راه حل مشکلات روحی ناشی از تاخیر در ازدواج

پرسش :

من ۲۸ سالمه مشکل خودم یک طرف فشار و عذاب اطرافیان بخصوص پدر و مادر خودم طرف دیگر تحمل این وضع آن قدر برایم مشکل شده که از خدا میخواهم زودتر بمیرم. کسی را دوست دارم که ۳۲ ساله است اما میگه هنوز نمیتونه ازدواج کنه از اینجا رونده و از اونجا مونده‌ام خدا تنها پناهم است. دعا میکنم فقط کمکم کنه از لطف خدا نا امید نیستم و ناشکری هم نمیکنم فقط خستم خیلی خسته از دست همه ناراحتم و دلشکستهف چه کار باید بکنم؟

پاسخ :
از اینکه تحت شرایط نامناسبی قرار دارید متاسفم و از خدای متعال گشایش را برای شما مسئلت دارم.

طبعیتا بالاترین سرمایه شما خوش بینی و امیدواری به لطف خدای متعال است. قدر این سرمایه را بیشتر بدانید.

در مورد ازدواج سعی کنید معیارها را به گونه ای تعدیل کنید تا فرد مورد نظر شرایط را به خود سخت نبینند.

اما اگر همچنان از خواستگاری رسمی شما سر باز زدند، سرمایه گذاری و علاقه خود به ایشان را کنترل و کاهش دهید.

لازم است منابع و استعدادهای درونی خود را شناسایی و پرورش دهید تا از اتکاء به دیگران کاسته شود. مثلا با دنبال کردن برخی از اهداف مانند ادامه تحصیل، فراگیری برخی مهارتها (آرایشگری، خیاطی، طراحی و...) هم سطح اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و هم وقت خود را پر کنید تا کمتر نسبت به این موضوع ذهنتان مشغول شود.

همچنان امیدوار باشید و از منفی بافی خودداری کنید.

​​​​​​​منبع: www.soalcity.ir