دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف/ اجاره وقف: سوال هفت

پرسش :

چه می فرمایید در این مسأله که زیدی قطعه زمین موقوفه و یا مغازه ای را از‏‎ ‎‏متولی وقف اجاره نموده به مبلغ و مدت معیّنی، حال پس از منقضی شدن مدت اجاره،‏‎ ‎‏مستأجر حاضر برای تجدید سند اجاره نمی باشد و متولی هم اظهار می دارد که از نظر‏‎ ‎‏شرعی راضی نیستم. آیا مستأجر می تواند در زمین موقوفه و یا محل کسب و کار، نماز‏‎ ‎‏و یا عبادت نماید یا خیر؟

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، بدون اجازه متولی شرعی یا اجاره از او، حکم غصب را دارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.