دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف/ اجاره وقف: سوال چهار

پرسش :

‏ساختمانی که مستأجر در زمین موقوفۀ خاص، با اجازۀ تولیت با هزاران گرفتاری‏‎ ‎‏که با شهرداری قبل از انقلاب داشته، ساخته است و با داشتن اجازه از تولیت، آن را به‏‎ ‎‏دیگری اجاره داده است. حال بعد از انقلاب، طریقۀ دریافت اجاره به چه صورت‏‎ ‎‏امکان پذیر است؟ آیا می شود متولی شرعی به نسبت زمین، و مستأجر دست اول ـ که‏ ‏ساختمان را ساخته ـ به نسبت ساختمانش، اجاره را دریافت دارند؟ ‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، ساختمان اگر از خود شما است، می توانید به او اجاره دهید و‏‎ ‎‏مال الاجاره بگیرید.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.