دوشنبه، 11 اسفند 1399

خواندن نماز بر صندلی برای درک فضیلت جماعت

پرسش :

برای نشست و برخاست در نماز ایستاده، لازم است از تکیه‌گاه استفاده کنم و افعال نماز را به آرامی و کندی انجام می‌دهم. آیا می‌توانم نمازم را بر روی صندلی و به جماعت بخوانم؟

پاسخ :
باید نماز را به حال ایستاده و با رکوع و سجدۀ صحیح انجام دهید. هرچند این کار متوقف بر آهسته انجام دادن حرکات و طول کشیدن نماز باشد، لذا اگر با این‌گونه نماز خواندن نتوانید تبعیت لازم در جماعت را انجام دهید، باید نماز را به صورت فرادا بخوانید.

منبع: zanjani.net