دوشنبه، 16 فروردين 1400

قدرت شیوع ویروس کرونای انگلیسی

پرسش :

آیا ویروس کرونای انگلیسی قدرت شیوع بیشتری دارد؟

پاسخ :
تقریبا با قطعیت می‌توان گفت که این نوع جهش (B.۱.۱.۷) باعث شده است تا سرعت شیوع کروناویروس بیشتر بشود، البته درباره میزان این موضوع همچنان اختلاف نظرهایی وجود دارد. در مطالعه‌ای که همان ابتدا توسط گروه  NERVTAG در بریتانیا منتشر شد اعلام شد که میزان کروناویروس جهش یافته در بریتانیا به طور میانگین ۷۱ درصد بیشتر از گونه‌های قبلی است.

از سویی مطالعه‌ای که توسط گروهی از محققان آمریکایی در مرحله قبل از انتشار قرار گرفته است هم نشان می‌دهد که در این نوع جهش میزان شیوع کروناویروس ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

۷۱ یا ۴۵ درصد، به نظر می‌رسد دانشمندان مطمئن هستند که سرعت شیوع ویروس در این نوع جهش بیشتر است و این موضوع در وضعیت شیوع نوع جهش یافته در کشورهای مختلف هم مشاهده می‌شود، به طوری که تنها در پنج هفته B.۱.۱.۷ به نوع غالب ویروس در بریتانیا تبدیل شد.

منبع: خبر آنلاین