چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر برادر یا سایر نزدیکان فرد به وظایف دینی (نماز، روزه، خمس و ...) عمل نمی کنند و به تذکر هم گوش نمی دهند، آیا می تواند رفت و آمد با آنان را قطع کند؟

پاسخ :
همه ی مراجع (به جز امام): خیر، نمی تواند به این بهانه، صله رحم را ترک کند، مگر آن که قطع رابطه (به طور موقت) باعث تأثیر و بیداری او گردد. در این صورت از باب نهی از منکر لازم است.
امام: خیر، بکوش با رفت و آمد او را ارشاد کند و از قطه رحم در هر حال اجتناب ورزد.