چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

قاضي در چه وقت هايي نبايد قضاوت كند؟

پاسخ :
امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام
لِشُرَيحٍ: لا تُسارَّ أحَدا في مَجلِسِكَ ، وإن غَضِبتَ فَقُمْ ، فلا تَقضِيَنَّ فأنتَ غَضبانُ .
امام على عليه‏السلام - خطاب به شريح- فرمودند: در مجلس قضاوت با كسى در گوشى صحبت مكن و اگر عصبانى شدى ، برخيز و در حال خشم هرگز داورى مكن .
الكافي : 7 / 413 / 5
*******
امير المؤمنين عليٌّ عليه‏السلام
لِشُرَيحٍ: ولا تَقعُدَنَّ في مَجلِسِ القَضاءِ حتّى تَطعَم .
امام على عليه‏السلام
- خطاب به شريح- فرمودند: در مجلس قضاوت منشين ، مگر اين كه قبلاً چيزى بخورى .
الكافي : 7 / 413 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 472