يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

به تازگي يک فلش درايو خريداري کردم که از قابليت Ready Boost پشتيباني مي کند،اما نمي دانم چگونه مي توانم اين قابليت را در ويندوز هفت فعال کنم، لطفاً من را راهنمايي کنيد؟

پاسخ :
براي فعال يا غير فعال کردن اين ويژگي بايد مراحل زير را انجام دهيد:
1.ابتدا فلش درايو خود را که ازويژگي Ready Boost پشتيباني مي کند به کامپيوتر متصل کنيد.
2.پس ازاجراي فايل Autorun فلش دربخش General options،گزينه Speed up my system را انتخاب کنيد.
3.بعد ازاين مرحله از زبانه بالا گزينه Ready Boost را انتخاب کنيد.
4.دراين قسمت مي توانيد پس از انتخاب گزينه Use this device،از نوار متغير زير براساس ظرفيت حافظه،ميزان فضاي اختصاص داده شده به ويژگي Ready Boost را تنظيم و گزينه Ok را انتخاب کنيد.
دراين حالت فلش شما به عنوان فضايي براي دسترسي سريع تربه اطلاعات ضروري مورد استفاده قرار مي گيرد.
منبع: نشریه عصر شبکه، شماره 109