سه‌شنبه، 2 اسفند 1390

پرسش :

كليدواژه چيست؟

پاسخ :
«واژه‌هاي اصلي و كانوني تحقيق كه در عنوان مقاله نيز معمولا مي‌آيد. پس از چكيده حداكثر 5 واژه كليدي متن را بياوريد. اين واژه‌ها بايد چنان گويا باشد كه كتاب‌داران به آساني بتوانند بر اساس آنها مقاله را نمايه‌سازي و براي فهرست‌نويسي رده بندي كنند. واژه‌هاي كليدي با عنوان و مسأله‌ تحقيق تناسب دارند.»1
پی نوشت:
1 . محمود فتوحي، آيين نگارش مقاله‌ي علمي ـ پژوهشي (تهران: سخن، 1385).ص129.
Rasekhoon.net