چهارشنبه، 17 اسفند 1390

پرسش :

تماس بدنى زن و مرد نامحرم چه حكمى دارد؟

پاسخ :
هر كسى كه نگاه كردن به او جايز نيست، تماس بدنى با او نيز جايز نيست و هرگونه لمس كردن بدن با هر عضوى باشد، حرام است و بايد از آن اجتناب كرد، مگر از روى لباس؛ بدون قصد لذت و ريبه.
آيات عظام: امام، فاضل، گلپايگانى و مكارم، عروه، نكاح، مسئله ى 47.
امام خمینی(رحمت الله علیه): تحرير، نكاح، مسئله ى 20.
آیت الله العظمی اراكى(رحمت الله علیه): استفتاء.
آیت الله العظمی بهجت(رحمت الله علیه): توضيح المسائل، با استفاده از مسئله ى 1934.
آیت الله العظمی سيستانى(دامت برکاته): منهاج الصالحين، نكاح، با استفاده از مسئله ى 16.
آیت الله العظمی خامنه اى(دامت برکاته): با استفاده از استفتائات، ج 1، ص 89، مسئله ى 252، و مسئله ى 221.
منبع: جوانان و روابط، ابوالقاسم مقيمى، مركز مطالعات و پژوهشهاى فرهنگى حوزه علميه (1380)