سه‌شنبه، 9 خرداد 1391

پرسش :

هنگام مرگ ابراهيم فرزند پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) چه اتفاقي رخ داد؟ عكس العمل پيامبراکرم(صلی الله علیه و آله) چه بود؟

پاسخ :
روزي كه ابراهيم فرزند پيامبر درگذشت، آفتاب گرفت. گروهي تصور كردند كه آفتاب براي مرگ ابراهيم گرفته است. پيامبراکرم(صلی الله علیه و آله) بر فراز منبر رفت و مردم را از حقيقت امر آگاه ساخت و فرمودند: هان! اي مردم! بدانيد:
«اِنَّ الشَّمسَ وَ القَمَرَ آيتَانِ مِن آياتِ اللهِ يجرِيانِ بِاَمرِهِ، مُطِيعانِ لَهُ لاينكَسِفانِ لِمَوتِ اَحَدٍ وَ لا لِحَياتِهِ؛ آفتاب و ماه نشانه هاي قدرت خدا هستند. آنها بر طبق سنن طبيعي و قوانيني كه خدا بر آنها مقرر داشته است، در مسير خاصي مي‌گردند. هرگز براي مرگ كسي و يا تولد كسي نمي‌گيرند، بلكه وظيفه شما در موقع كسوف اين است كه نماز بگزاريد».
منبع: فروغ ابديت، ج2،آيت الله جعفر سبحاني