جمعه، 31 شهريور 1391

پرسش :

حکم کسی‌که ایمان به ولادت‌ امام‌ مهدی علیه السلام ندارد چیست؟

پاسخ :
از آنجا که ولادت و وجود حضرت‌ مهدی (عج) مبنای شیعه درطول تاریخ بوده و به تعبیری ضرورت مذهب به‌حساب می‌آمده است و لذا اجماع شیعه از عوام و خواص بر آن بوده است، بدین‌ جهت کسی‌ که منکر ولادت و وجود امام‌ مهدی (عج) است، از تشیع و جامعۀ شیعی خارج می‌شود و مرتد است، گرچه برای خود ادله‌ای وهمی ذکر کند، زیرا امر ضروری، خود بهترین دلیل بر اثبات آن است.
بلکه بالاتر از این، مطابق رأی متقدمین و متأخرین از علمای امامیه که از امامت را از اصول دین می‌دانند، کسی‌ که منکر امامت و وجود امام‌ معصوم در برهه‌ای از زمان باشد از دین خارج است، گرچه در ظاهر حکم به اسلام او می‌شود.
منبع: پورتال جامع مهدویت