جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

علت تهوع و استفراغ زیاد دختری 3.5 ساله به هنگام سوار شدن ماشین چیست؟ این کودک از همان ابتدا دچار این بیماری بوده است و به هنگام سرماخوردگی هم تهوع و استفراغ او به حدی شدید می شود که باید به علت کم آبی در بیمارستان بستری شود چه اقداماتی را توصیه می کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
کلاً این بچه یک معده ضعیفی دارد که باید مراقبت کنید و غذاهای خوب و سالم بدهید و در حجم کم ولی به دفعات غذا بخورند. سعی کنید از همین الان که کودک است غذای بد به او ندهید، انار و به نیز برای ایشان خوب است چرا که جزء مقویات معده نیز است. عصاره ریشه شیرین بیان و شیره انگور برای تقویت معده خیلی خوب است که باید بخورند.
منبع: www.ravazadeh.com