آیا کلاس های فوق برنامه برای کودکان مناسبند؟

در برخی از مدارس برای کودکان، کلاس های فوق برنامه ای را تشکیل می دهد که می تواند برای رشد کودک خوب باشد. در این نوشتار به کلاس های فوق برنامه مناسب برای کودک می پردازیم.
سه‌شنبه، 16 مرداد 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
آیا کلاس های فوق برنامه برای کودکان مناسبند؟
کلاس های فوق برنامه می تواند برای کودک سبب علاقه مندی کودک به مدرسه شود.
 
چکیده: در برخی از مدارس برای کودکان، کلاس های فوق برنامه ای را تشکیل می دهد که می تواند برای رشد کودک خوب باشد. در این نوشتار به کلاس های فوق برنامه مناسب برای کودک می پردازیم.
 
تعداد کلمات 588 / تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه
 
آیا کلاس های فوق برنامه برای کودکان مناسبند؟

کلاس های فوق برنامه برای کودکان

مادران دوست دارند که کودک شان مهارت های زیادی را یاد بگیرد و در ضمن آن تفریح نیز کند، به همین دلیل او را در کلاس های فوق برنامه ثبت نام می کنند. گاهی اوقات برنامه ی این کلاس ها مناسب و خوب است، و گاهی بچه ها چیز زیادی از این کلاس ها یاد نمی گیرند. بنابراین والدین قبل از انتخاب این کلاس ها برای فرزندشان باید خوب آنها را مورد بررسی قرار دهند و ببیند چه کلاسی برای کودک مناسب تر است. قبل از این که کودک تان را در کلاسی ثبت نام کنید یک جلسه با کودکتان در آن کلاس شرکت کنید و از نزدیک با برنامه های آن آشنا شوید و ببینید آن کلاس مناسبی است.
 

ثبت نام کودک

اگر تصمیم گرفتید کودک تان را در آن کلاس ثبت نام کنید او را برای جلسه ی اول آماده کنید به او بگویید چه وسایلی را باید با خودش بردارد، چه لباسی بپوشد و قرار است چه کسانی را در آن کلاس ببیند. در جلسه ی اول کلاس بعضی از بچه ها سریع کاری که از آنها خواسته می شود را انجام می دهند ولی عده ای دیگر در انجام آن کار مشکل دارند. شاید احساس کنید که فرزندتان به یاد گرفتن آن کار علاقه ندارد و مأیوس شوید.
از خودتان می پرسید که آیا کودک تان توانایی انجام آن کار را ندارد. گاهی از دست کودک تان عصبانی می شوید و از خودتان می پرسید چرا او از شما خواسته در این کلاس ثبت نامش کنید. در این شرایط به کودکتان لبخند بزنید ولی او را به حال خودش رها نکنید، تا بداند هرچند کلاس مناسبی را برای خودش انتخاب نکرده، باز شما حامی او هستید. اگر ببینید که والدین کودکان دیگر نیز حامی آنها هستند و درمورد کودک شما قضاوت نادرستی نمی کنند، خیال تان راحت می شود. کودک تان را تشویق کنید ولی او را به انجام کاری مجبور نکنید. اگر برایتان امکان دارد کنارش باشید تا او به جمع دوستانش عادت کند.

جلسات بعد کلاس، او می تواند بدون شما در کلاس هایش شرکت کند. گاهی اوقات کودک دوست ندارد از شما جدا شود و این مشکل دلایل مختلفی دارد. ممکن است شاگردان کلاس، بزرگ تر از کودک شما باشند. معلم او بیش از حد سختگیری کند و یا او دوست نداشته باشد دایمیک نفر ناظر بر کارهایش باشد؛ شاید هم از برنامه های آن کلاس خوشش نیاید و دوست داشته باشد برای خودش کاردستی درست کند، اما در بیشتر کلاس های فوق برنامه به کودک اجازه داده می شود کاری که خودش دوست دارد را نیز در اوقات بیکاری اش انجام دهد.
گاهی اوقات کودکان با شرکت در این کلاس ها فقط وقت گذرانی می کنند و به رفتن در این کلاس ها تمایل نشان نمی دهد. به گذشته ی خودتان فکر کنید. شما از شرکت کردن در کلاس هایی لذت می بردید که شاد و پرانرژی بودند و از انجام کارهای آن لذت می بردید. اگر از کلاسی لذت نمی بردید، دوست نداشتید در آن شرکت کنید، فرزند شما نیز درست مثل خودتان رفتار می کند، پس به علایق او توجه کنید.
 
 
منبع: کتاب «راهنمای کامل تربیت کودک (از تولد تا نوجوانی)»
نویسنده: رابین گلدستاین
مترجم: شیرین یزدانی

بیشتر بخوانید :
آماده کردن کودک برای رفتن به مهدکودک
 مزایا و معایب کلاس‌های تابستانی
کودکان و اوقات فراغت



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما