چگونه اعتماد به نفس کودک مان را بالا ببریم ؟ (بخش دوم)

اعتماد به نفس برای فرزندتان سلامتی روان و شادی اجتماعی به ارمغان می‌آورد، عاملی برای خوشبختی کودک و کلید موفقیت در بزرگسالی‌ است و باید دانست که با سرزنش های مداوم و ندادن مسئولیت به کودکان باعث می شویم که به اعتماد به نفس شان آسیب برسد و دیگر نتوانند در اجتماعات فعالیت موثری داشته باشند.
چهارشنبه، 23 آبان 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چگونه اعتماد به نفس کودک مان را بالا ببریم ؟ (بخش دوم)
راه بالا بردن اعتماد به نفس کودکان با پرورش حس استقلال در آن ها
 
چکیده : اعتماد به نفس برای فرزندتان سلامتی روان و شادی اجتماعی به ارمغان می‌آورد، عاملی برای خوشبختی کودک و کلید موفقیت در بزرگسالی‌ است و باید دانست که با سرزنش های مداوم و ندادن مسئولیت به کودکان باعث می شویم که به اعتماد به نفس شان آسیب برسد و دیگر نتوانند در اجتماعات فعالیت موثری داشته باشند.

تعداد کلمات 901 / تخمین زمان مطالعه 5 دقیقه

چگونه اعتماد به نفس کودک مان را بالا ببریم ؟ (بخش دوم)
8. پیگیری اشتیاق آنها را پشتیبانی کنید:

همه شخصی فرق می کند و در چیزی مهارت دارد، و هنگامی که فرزند شما آن چیزی را پیدا کند، عالی است. به عنوان یک والد، احترام و تشویق فرزندان خود را مورد توجه قرار دهید - حتی اگر آنها به شما علاقه نداشته باشند. هنگامی که آنها در انجام وظایف خود موفق شوند، فرزندتان را تحسین کنید.
اگر استعداد فرزندان شما در گیتار زدن در یک گروه باشد، از علاقه او حمایت می کند، تا با کارهایی مانند مشق مدرسه مواجه نشود. این به این معنی نیست که شما حاکمیت را برای نوجوان خود آزاد بگذارید تا تمام شب را در گاراژ بماند، بلکه کمک کنید او به نوک قله بعدی برسد.
 

9. قوانین سازگاری را تنظیم کنید:

بچه ها با اطمینان بیشتر می دانند که چه کسی مسئول است و انتظار چه چیزی را دارد ، حتی اگر فرزند شما فکر می کند که قوانین خیلی سخت است، اما زمانی که شما قوانین را تنظیم و پیاده سازی می کنید و می خواهید که انجام شود، او به خودش در مورد آنچه که می تواند و نمی تواند انجام دهد اعتماد دارد.
هر خانوار قوانین متفاوتی دارد و با توجه به سن فرزند شما در طول زمان تغییر خواهد کرد. هر آنچه که در خانواده تان اتفاق می افتد، مهم است. یادگیری و انجام قوانین به کودک احساس امنیت و اعتماد به نفس می دهد.
برای فرزندان بزرگتر، ممکن است قواعد و مسئولیت های آنها بیشتر شود اما ، مهم این است که به یاد داشته باشید که شما پدر و مادر هستید نه بهترین دوست. بعضی روزها هنگامی که فرزند شما احساس فشار می کند، ممکن است قدرت و اعتماد به نفس برای گفتن ابن جمله را پیدا کنند، " نه، من نمی توانم این کار را انجام دهم."
 

10 . به کودکان تان گزینه هایی را برای انتخاب بدهید:

دادن اختیارات به کودکان - در یک مجموعه معقول از گزینه های انتخاب شده توسط شما باعث می شود آنها احساس قدرت کنند به عنوان مثال، در صبحانه ممکن است کودک شما گزینه تخم مرغ یا پنکیک را بدهد. یادگیری انتخاب های ساده در حالی که جوان است، کمک خواهد کرد که فرزندتان برای انتخاب های سخت تر که با بزرگ شدنش مواجه می شود آماده شود.
 

11. همیشه به جای او کاری انجام ندهید:

صبور باشید و اجازه دهید که خودش کارهایش را انجام دهد. برای مثال، ممکن است سریع تر و آسان تر باشد تا شما لباس کودک پیش دبستانی خود را بپوشانید، اما اجازه دهید که او خودش این کار را برای کمک به مهارت های جدیدش انجام دهد.
هرچه بیشتر او را چالش های جدید دعوت کنید، بیشتر صلاحیت و اعتماد به نفس او را احساس می کنید. اجازه دهید او بداند هیچکس کامل نیست و توضیح دهید که هیچکس انتظار ندارد او بهترین باشد. مدلی که در مقابل اشتباهات و ناامیدی های فرزندتان واکنش نشان می دهید، واکنشی است که او انجام خواهد داد.
 

12. عجله نکنید یا ستایش نادرستی را انجام ندهید:

بچه ها در تشخیص ستایش بی قید و یا تعریف بی پایه هستند. اغلب کودک تان را زیاد ستایش کنید، اما در تعریف های تان چیز مشخصی وجود داشته باشد، وگرنه کلمات شما چیزی را تکان نخواهد داد.
به عنوان مثال، به جای واکنش به آخرین طراحی فرزندتان، "وای، این عالی است. تو بهترین هنرمند جهان هستی"، سعی کنید چیزی شبیه این بگویید، "من واقعا دوست دارم که چگونه تمام خانواده را نقاشی کردی. تو حتی جزئیاتی مانند ریش بابا را هم کشیدی."
 

13. کارهای خانوادگی مناسب را انجام دهید:

مسئولیت هایی را به کودکان بدهید، مانند تنظیم میز، پیاده روی سگ ها و یا بردن لباس ها برای لباسشویی. آنها احساسات شایسته خود را افزایش می دهند و مهارت های حل مسئله را در خود تقویت می کنند. بین فرزندان تان مقایسه نکنید در عوض، فردیت هر فرد و هدایای ویژه هر کدام را درک کنید.
 

14. از نام های فرزندان برای ایجاد یک مزیت استفاده نکنید:

هرگز احساسات کودک خود را محکوم نکنید ، هنگامی که شما عصبانی هستید، کمی استراحت کوتاه انجام دهید، بنابراین چیزی نخواهید گفت که پشیمان شوید و به یاد داشته باشید، شما می توانید اقدامات کودک تان را که دوست ندارید، بدون نشان دادن حس تان دوست نداشته باشید ، حتما تفاوت را به فرزندتان نشان دهید.
 

15. گاهی نیاز است با هر یک از فرزندان تان جدا جدا وقت بگذرانید:

این که این وقت با غذا خوردن یا دوچرخه سوار باشد مهم نیست، سعی کنید حداقل یک بار در هفته به تنهایی با کودک خود برنامه ریزی کنید.این یک فرصت عالی برای صحبت در مورد آنچه است که در ذهن او وجود دارد و به پیوند دو نفره شما کمک خواهد کرد.

منبع : سایت نمناک

بیشتر بخوانید :
چگونه اعتماد به نفس کودک مان را بالا ببریم ؟ (بخش اول)
اعتماد به نفس در کودکان
اعتماد به نفس در کودکان؛ چرا و چگونه 
نکات مهم تقویت اعتماد به نفس کودک
اعتماد به نفس در کودکان
چگونه به فرزندمان اعتماد به‌ نفس بدهیم؟​​​​​​​



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما