چگونه از تنهایی‌تان به بهترین شیوه بهره ببرید؟

میان تنها بودن و احساس تنهایی تفاوت بسیاری وجود دارد. تنها بودن، صرف زمان بدون همراهی دیگران است در حالی که احساس تنهایی نیاز به بودن در کنار افراد دیگر است.
شنبه، 6 خرداد 1396
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: علی اکبر مظاهری
موارد بیشتر برای شما
چگونه از تنهایی‌تان به بهترین شیوه بهره ببرید؟
 چگونه از تنهایی‌تان به بهترین شیوه بهره ببرید؟

مترجم: پریسا مرتضوی
منبع:راسخون
 
 

میان تنها بودن و احساس تنهایی تفاوت بسیاری وجود دارد. تنها بودن، صرف زمان بدون همراهی دیگران است در حالی که احساس تنهایی نیاز به بودن در کنار افراد دیگر است.
بعضی‌ها نمی توانند تنهایی را تحمل کنند اما وقتی بتوانید این کار را بکنید کمتر احساس تنهایی خواهید کرد.

۱. می‌توانید کمی به ذهن خود استراحت دهید

بیشتر اوقات چنان درگیر شغل‌مان و دغدغه های خانوادگی هستیم که فرصت نمی‌کنیم حتی نفسی بکشیم. زمانی که تنهایید به چیزی فکر نکنید، به ذهن خود استراحت دهید، عمیق و آرام تنفس کنید، مشکلاتتان را فراموش کنید و قدری آرامش پیدا کنید.

۲. تنهایی می‌تواند فرصتی برای بهتر دیدن باشد

حتماً گاهی پیش آمده که فکر کنید آنقدر درگیر زندگی شده‌اید که نمی‌توانید بی‌طرفانه در مورد چیزها بیندیشید. تنهایی این فرصت را به شما می‌دهد که کمی از دغدغه های خود فاصله بگیرید و از دیدگاه هایی تازه تر به مسائل نگاه کنید.

۳. تنهایی فرصتی است که به زندگی خود بیندیشید

گاهی آنقدر غرق در حل بحران ‌های زندگی دیگران هستیم که از فکر کردن به زندگی خودمان غافل می‌شویم. ما اغلب خود را کاملاً در جریان زندگی قرار می‌دهیم تا هرجا که می‌رود ما هم با خودش ببرد. آن گاه است که ممکن است روزی چشم باز کنیم و ببینیم که از وضعیت زندگی خود راضی نیستیم. تنهایی این شانس بزرگ را به ما می‌دهد تا در مورد چیزهایی واقعی‌تر فکر کنیم.
اگر می‌خواهید دریابید چه چیزی از زندگی‌ خود می‌خواهید و چگونه می‌توانید شادتر زندگی کنید، باید به زندگی خود بیشتر فکر کنید و بیندیشید چه چیزهایی در زندگی شما بیشترین اهمیت را دارند.

۴. زمان خود را صرف کارهای مورد علاقه‌تان ‌کنید

تنهایی فرصت بسیار ارزشمندی برای انجام کارهای مختلف است. وقتی تنها هستید می‌توانید دست به تجربه های متفاوتی بزنید. هیچ محدودیتی وجود ندارد. کسی در اطراف شما نیست که بخواهد شما را به خاطر یاد گرفتن زبان چینی مسخره کند! می‌توانید نوازندگی، ساخت وب ‌سایت، کدنویسی، نویسندگی، ساخت کلیپ ‌ویدئویی و یاد گرفتن یک زبان خارجی را امتحان کنید.

۵. کارهای بیشتری انجام ‌دهید

وقتی از دغدغه‌ها، آشفتگی‌های روزمره و مسائل روزانه دور هستید، می‌توانید کار بیشتری انجام دهید. وقتی چیزی نباشد که حواس شما را پرت کند می‌توانید با تمرکز بیشتری کارهایتان را پیش ببرید و به‌ دنبال چیزهایی بروید که واقعاً برایتان ارزشمند هستند.

۶. اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید

افرادی که توانسته اند به خوبی با تنهایی خود کنار بیایند، اعتماد به نفسی بیشتری دارند. آن ها فقط برای جلب توجه حرف نمی زنند، بلکه تنها زمانی لب به سخن باز می‌کنند که حرف خاصی برای گفتن داشته باشد. آن‌ها از ساکت بودن نمی‌ترسند و زمانی که حرف می‌زنند به خود اطمینان دارند. همه این حس از یک اطمینان درونی سرچشمه می‌گیرد. این اطمینانی زمانی به وجود می‌آید که فرد خود را به تمامی پذیرفته باشد.

۷. مستقل بودن را بیشتر حس کنید

زمانی که نیازمند به بودن دیگران در اطراف خود نباشید، ممکن است شروع به انجام کارهایی بکنید که قبلاً فقط با همراهی دیگران انجام می‌دادید. ممکن است کارهایی نظیر غذا خوردن در رستوران، رفتن به سینما را تجربه کنید و یا عازم سفری تک ‌نفره شوید. وقتی شروع به انجام چنین کارهایی می‌کنید، به تدریج احساس استقلال و توانمندی خواهید کرد.

۸. احساسات خود را دریابید

تا زمانی‌که خود را درگیر زندگی دیگران کنید، در شناخت احساسات خود ناکام می‌مانید و هرگز نخواهید توانست آنچه درون‌تان است را بشناسید. اگر برای خود زمان بگذارید می‌توانید احساسات درونی خود را در یابید. آن هنگام است که خواهید دانست چه چیزهایی احساس خوشایندی به شما می‌بخشند.
این اتفاق زمانی خواهد افتاد که خود را بهتر بشناسید و برای خودشناسی احتیاج به مقداری تنهایی دارید.

۹. با بخش های عمیق تر وجود خود ارتباط برقرار کنید

وقتی کمی تنها باشید، اتفاقات شگفت‌‌آور فراوانی برای شما رقم خواهد خورد. شما ممکن است از خود بپرسید هدف من چیست، چرا اینجایم و قرار است چطور زندگی ام را ادامه دهم.
به نظر می‌آید که این‌ها سؤالات در زندگی برای هر فردی پیش می‌آید و برای پاسخ دادن به آنها باید زمانی را به خود اختصاص دهد. این سؤالات تأثیر بسیار زیادی بر عقاید و باورها و حتی روابط شما با سایر افراد می‌گذارد. بنابراین داشتن فرصتی برای تنهایی می‌تواند تأثیر فراوانی بر شیوه‌ی زندگی، افکار و روابط ما با دیگران بگذارد.
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط