روغن فندق چه خاصیتی برای ابرو دارد؟

روغن فندق یکی از بهترین روغن‌های گیاهی است که علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد از آن در زمینه تقویت و رشد موها، ابرو و مژه‌ استفاده میشود.
دوشنبه، 13 اسفند 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
روغن فندق چه خاصیتی برای ابرو دارد؟
روغن فندق چه خاصیتی برای ابرو دارد؟

روغن فندق چه خاصیتی برای ابرو دارد؟


یکی از راهکارهای مفید برای داشتن ابروهایی پرپشت و زیبا استفاده از روغن فندق برای ابرو است. این روغن در رشد ابرو‌های شما تاثیر بسیاری دارد. کافی است مقدار کمی از روغن فندق را بر روی ریشه قسمتی از ابرو که می‌خواهید رشد کند، بمالید.
همه خانمها دوست دارند ابروهایی پرپشت و زیبا داشته باشند. استفاده از مواد خانگی در دسترس یکی از بهترین و ساده‌ترین راهکارها برای داشتن چنین ابروهایی است. در این بخش از ستاره ما شما را با خواص روغن فندق برای ابرو و تاثیر این روغن پرخاصیت برای درمان ریزش ابرو آشنا میکنیم.

خواص روغن فندق برای ابرو
روغن فندق یکی از بهترین روغن‌های گیاهی است که علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد از آن در زمینه تقویت و رشد موها، ابرو و مژه‌ استفاده میشود.
در حقیقت میوه فندق غنی از روغن است. در واقع 60 تا 70 درصد فندق از روغن تشکیل شده است. این روغن دارای انواع ویتامین مانند ویتامین آ، ای و ویتامین‌های ب1، ب2 و ب6 است و تاثیر بسزایی بر روی رشد فولیکلهای آسیب‌دیده ابرو دارد. 
همچنین ماساژ روغن فندق بر روی ابروها باعث تحریک بیشتر جریان خون در این ناحیه شده و به تبع آن بر افزایش رشد ابرو موثر است.

طرز تهیه و طریقه مصرف روغن فندق برای ابرو
برای تهیه روغن فندق  مقداری از دانه‌های پوست کنده آن را در تابه به ملایمت حرارت  دهید تا اندکی برشته شود . سپس فندقها را داخل آسیاب ریخته و آسیاب کنید و چندین مرتبه ذرات جمع شده در دیواره آسیاب را دوباره به وسط آسیاب منتقل کرده و همراه بقیه ذرات آسیاب کنید.
آسیاب کردن دانه‌های فندق را تا زمانی تکرار کنید که خمیر حالت روغنی به خود بگیرد . سپس خمیر را داخل یک پارچه قرار داده و با فشار ملایم و تدریجی روغن آنرا جدا کنید.
حال کافی است مقدار بسیار کمی از روغن فندق را بر روی ریشه قسمتی از ابرو که می‌خواهید رشد کند بمالید، البته حواس‌تان باشد که فقط روی قسمت‌های خالی و جا‌هایی که می‌خواهید مو رشد کند روغن بگذارید، سپس مو‌های ابرو خود را توسط مسواک مخصوص شانه کنید.
توصیه می‌شود هر شب این کار را انجام دهید و صبح روغن‌ها را بشویید.
لازم به ذکر است قبل از استفاده از هر نوع روغن یا محلولی برای تقویت ابروها لازم است از تمیز بودن ابرو و پوست زیر آن مطمئن باشید. برای این منظور با استفاده از شامپو بچه، ابرو و مژه‌ها را شست‌وشو دهید و پس از خشک کردن به روش بالا از روغن فندق برای ابرو و مژه‌های خود استفاده کنید.

ترکیبات روغن فندق
روغن فندق به طور عمده شامل اسید اولئیک، اسید لینولئیک اسید چرب، اسید استئاریک و لینولنیک اسید می باشد. همچنین این روغن حاوی فیتواسترول (۱٫۲ تا ۱٫۴ گرم به ازای هر کیلوگرم روغن)، ویتامین E (47-54 میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم روغن) و آلفا توکوفرول (حدود ۸۸٪) می باشد.
این روغن حاوی حدود ۲۰ تا ۵۰ میلی گرم از اسکوالین در هر ۱۰۰ گرم از روغن و ۱۱۰ تا ۱۴۰ میلی گرم فیتواسترول در هر ۱۰۰ گرم  می باشد، همچنین شامل مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
روغن فندق شامل پلی فنول ها بوده و در بین روغن های حامل، بیشترین غلظت از فلاونوئیدها را دارا می باشد. این فراوانی به دلیل حضور کاتچین و تانن می باشد.

سایر خواص روغن فندق برای پوست و مو
همانطور که ذکر شد یکی از مهمترین خواص روغن فندق برای ابرو است. سایر خواص فندق و روغن فندق برای زیبایی وسلامت پوست و مو به شرح زیر میباشد:
روغن فندق به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین ای در آن، یک کرم طبیعی تغذیه کننده، مرطوب کننده، تسکین دهنده، سفت کننده و ضد پیری پوست به حساب می آید. جالب است بدانید امروزه پایه اصلی بسیاری از کرمها و لوسیونهای گران قیمت پوست روغن فندق است.
استعمال موضعی روغن فندق بر روی محل جوش، در درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه بسیار موثر است.
استفاده از این روغن میتواند به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست را در برابر اشعه مضر نور خورشید محافظت کند.
از روغن فندق برای پرپشت و ضخیم شدن مژه ها نیز میتوان استفاده کرد.
روغن فندق برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است و آنها را از اثرات مضر خورشید نگاه میدارد. همچنین از این روغن برای درمان ریزش مو، تقویت مو، نرمی و درخشش موها استفاده میشود.
برای درمان موخوره میتوانید مقداری روغن فندق را با کمی سرکه ترکیب نمایید و موهای خود را با آن ماساژ دهید.


منبع:سایت ستاره






ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط