آیا ریزش مو با داروهای گیاهی درمان می شود؟

نوعی گیاه دارویی است که به اکسیر طول عمر معروف است. از روغن هلیله می‌توان برای درمان ریزش مو استفاده کرد. برای این کار می‌توانید مقداری ار روغن هلیله سیاه را روی مو‌های خود بمالید و سپس استحمام کنید.
چهارشنبه، 8 اسفند 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آیا ریزش مو با داروهای گیاهی درمان می شود؟






آیا ریزش مو با داروهای گیاهی درمان می شود؟

آیا ریزش مو با داروهای گیاهی درمان می شود؟

درمان ریزش مو با داروهای گیاهی یکی از روش های رایج برای جلوگیری از ریزش مو است. از جمله داروهای گیاهی نقش مهمی دارند می توان به هلیله سیاه، مصطکی، حنا، آب پیاز، ریشه شیرین بیان و غیره اشاره کرد.
 آیا شماهم از ریزش مو رنج می‌برید؟ درمان ریزش مو با دارو‌های گیاهی یک روش موثر به حساب می‌آید. در ادامه به معرفی این دارو‌های گیاهی برای درمان ریزش مو به صورت جداگانه پرداخته می‌شود.
 
هلیله سیاه

هلیله سیاه، نوعی گیاه دارویی است که به اکسیر طول عمر معروف است. از روغن هلیله می‌توان برای درمان ریزش مو استفاده کرد. برای این کار می‌توانید مقداری ار روغن هلیله سیاه را روی مو‌های خود بمالید و سپس استحمام کنید.
 
گیاه مصطکی
گیاه مصطکی، نوعی درختچه با طبیعت گرم و خشک بوده و برای تقویت مو بسیار مفید است. می‌توانید پودر مصطکی را با گیاه مورد یا حنا مخلوط کرده و روی سر بمالید. علاوه بر این، می‌توانید روغن مصطکی را روی سر مالیده و بعد از چند ساعت سر را با آب بشویید.

حنا
حنا کوتیکول‌های مو را درمان می‌کند و در بهبود سلامت ریشه مو موثر است. خرد شدن تار‌های مو و درخشندگی مو‌ها یکی از نتایج استفاده از این گیاه است. همچنین، PH پوست سر توسط حنا متعادل شده و در نتیجه از ریزش موی زودرس جلوگیری می‌شود.
 
پوست سبز گردو
پوست گردو یکی از به صرفه ترین روش‌های گیاهی درمان ریزش مو است. پودر آن را با آب مخلوط کنید و روی سر قرار دهید. پوسته سبز گردو را می‌توان همراه حنا یا گیاه مورد نیز استفاده کرد. دقت کنید که پوسته گردو، گاهی اوقات رنگ مشکی به مو می‌دهد.
 
گیاه مورد
پودر گیاه مورد را به نسبت مساوی داخل روغن کنجد بریزید تا حالت خمیری به دست بیاید. قبل از استحمام می‌تو‌انید این خمیر را چند ساعت روی سر نگه داشته و بعد استحمام کنید. پودر دانه گیاه مورد را می‌توانید با حنا یا روغن آن مخلوط کرده و به پوست سرتان بمالید.

ترکیب حنا، مورد و سدر
 ترکیب حنا، مورد و سدر می‌تواند ریشه مو را محکم می‌کند. برای اینکه حنا به سر رنگ ندهد بهتر است ۵۰ گرم حنا را با ۱۵۰ گرم سدر و ۱۵۰ گرم مورد ترکیب کنید. این سه گیاه خاصیت ضدالتهابی داشته و به کسانی که پوست سرشان ملتهب است کمک می‌کنند.

ترکیب عسل و روغن زیتون
قندی که در عسل وجود دارد آب مو را نگه داشته و باعث حفظ رطوبت مو می‌شود. شما می‌توانید قبل از استحمام مقداری عسل را با روغن زیتون یا روغن بادام تلخ مخلوط کرده و نیم‌ساعت روی مو‌ها بمالید. 

شنبلیله
در طب سنتی هندوستان، تاکید خاصی بر استفاده از شنبلیله برای درمان فوری ریزش موی سر جود داشته است. تخم شنبلیله دلیل داشتن پروتئین و اسید نیکوتین تاثیر زیادی در رویش و رشد مجدد مو‌ها دارد.
دستورالعمل درمان ریزش مو با استفاده از شنبلیه
یک فنجان تخم شنبلیله را در آب بخیسانید و اجازه دهید تا صبح روز بعد خیس بخورد. صبح روز بعد تخم شنبیله‌ها را آسیاب کنید تا خمیری حاصل شود. خمیر تخم شنبلیله را روی موهایتان بمالید و موهایتان را با یک کلاه پلاستیکی بپوشانید. بعد از ۴۰ دقیقه مو‌ها را آبکشی کنید. این دستور العمل را هر روز صبح به مدت یک ماه انجام دهید تا شاهد تاثیرات شگفت انگیز آن شوید.

درمان ریزش مو با آب پیاز
مواد مغذی فراوان آب پیاز می‌تواند نازک شدن و شکنندگی مو‌ها را به حداقل برساند. مواد مغذی موجود در آب پیاز می‌تواند فولیکول‌های مو را تغذیه کند که در نتیجه موجب افزایش حجم، درخشندگی و افزایش رشد مو خواهد شد.
طبق مقاله‌ی منتشر شده در مجله Dermatology، حدود ۷۴ درصد از افرادی که به دلیل ریزش مو تحت درمان با آب پیاز قرار گرفته بودند، به طرز قابل توجهی موهایشان مجددا رشد کرده بود. 
نسخه گیاهی شماره ۱ درمان ریزش مو با آب پیاز
آب پیاز را به موهایتان بمالید و اجازه دهید موهایتان به مدت ۳۰ دقیقه در این حالت باقی بماند. بعد از ۳۰ دقیقه مو‌ها را آبکشی کرده و با شامپو بشویید.
نسخه‌ی گیاهی شماره ۲ درمان ریزش مو با آب پیاز
۳ قاشق غذاخوری آب پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل ترکیب کنید. این ماسک ضد ریزش مو باید ۳۰ دقیقه روی موهایتان باقی بماند. مو‌ها را آبکشی و با شامپو بشویید.
بیشتر بخوانید: جلوگیری از ریزش موی سر + تقویت موی سر با پیاز

آلوئه ورا
گیاه آلوئه ورا به دلیل داشتن انزیم‌های خاصی، توانایی رشد و تقویت مستقیم مو‌ها را دارد. استفاده منظم از گیاه آلوئه ورا می‌تواند در درمان خارش و التهابات پوست سر هم مفید باشد.
نسخه اول درمان ریزش مو با آلوئه ورا
ژل آلوئه ورا را روی موهایتان بمالید و اجازه دهید ساعتی روی موهایتان بماند. سپس مو‌ها را با آب ولرم بشویید. این روش را هفته از ۴ مرتبه در هفته تکرار کنید.
نسخه دوم درمان ریزش مو با آلوئه ورا
به پیشنهاد پزشکان سنتی هندوستان خوردن ۱ قاشق غذاخوری آب آلوئه ورا در ناشتا موجب درمان سریع ریزش مو و نیز رشد آنها می‌شود.

ریشه شیرین بیان
در گذشته، هندی‌ها از ریشه شیرین بیان برای درمان طاسی مو استفاده می‌کردند. این گیاه به دلیل خواص نرم کنندگی که دارد برای درمان خشکی، شوره‌ مو، ریزش شدید مو‌ها و نیز تسکین التهاب پوست سر مفید است.
نسخه طب سنتی درمان ریزش موی سر با ریشه شیرین بیان
۱ قاشق غذاخوری ریشه شرین بیان را داخل یک فنجان شیر بریزید. سپس ۴/۱ قاشق چایخوری زعفران به آن اضافه کنید. خمیر به دست امده را شب روی موهایتان قرار داده و اجازه دهید تا صبح روی موهایتان بماند. صبح مو‌ها را بشویید و کاملا آبکشی کنید. این روش درمان ریزش مو را ۲ بار در هفته انجام دهید تا بعد از ۲ ماه ریزش موهایتان کاملا متوقف شود.
شما چه راهکارهای خانگی و گیاهی دیگری را برای درمان ریزش مو می‌شناسید؟ تجربیات و دیدگاه‌های خود را در قسمت "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید.

منبع:سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط