از خواص زنجبیل برای چشم چه می دانید؟

زنجبیل یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و دارویی مناسب برای رفع حالت تهوع ، از دست دادن اشتها، بیماری حرکت و درد است. طبع زنجبیل گرم و خشک است و می تواند بصورت تازه، پودر، و خشک شده به عنوان ادویه، روغن، یا به...
چهارشنبه، 18 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
از خواص زنجبیل برای چشم چه می دانید؟
احتمالا شما هم مثل بسیاری دیگر فکر می‌کنید که رنگ چشمانتان را ژن‌هایتان تعیین کرده‌اند و شما، رنگ چشم‌های فرزندانتان را تعیین خواهید کرد. خب، ما به شما می گوییم اشتباه می‌کنید! اما شرایط محیطی، رژیم غذایی و اقلیم بر روی رنگ چشم‌ها تاثیرگذار است. رنگ چشم‌ها حتی قابل تغییر است اما چگونه؟ خواص زنجبیل برای چشم را بخوانید...


خواص زنجبیل برای چشم

آنچه که رنگ چشم‌ها را تعیین می‌کند، رنگ دانه‌های موجود در عنبیه است و شما می‌توانید با تغییراتی در بدنتان، این رنگ دانه‌ها را بدون عمل جراحی یا دارو، تغییر دهید. گا‌ها دیده شده است که با استفاده از زنجبیل، این رنگ تغییر یافته است. اما باید به روش مشخصی زنجبیل را مصرف کنید:

برای بهره بردن از خواص زنجبیل برای چشم، خوب است که به مدت دو ماه متوالی و هر روز آب مقدار کمی از زنجبیل را (یک بند انگشت) به آب، آبمیوه یا هر نوشیدنی سالم دیگری اضافه کنید و نوش جان فرمایید. رنگ چشمان شما به تدریج رو به روشنی خواهد رفت.


مواد دیگری که به تغییر رنگ چشم کمک می کنند


۱. عسل
مصرف مقدار زیادی عسل در رژیم غذایی می‌تواند روی رنگ چشم تاثیر بگذارد. البته که بسیار مهم است عسل مصرفی، ارگانیک باشد. استفاده‌ی مداوم از این معجون بعد از دو ماه رنگ چشمان شما را روشن‌تر از قبل خواهد کرد. مصرف عسل، علاوه بر تغییر رنگ چشم، برای سلامت بدن بسیار مفید است. غلظت بالای فروکتوز یک رژیم غذایی ایده آل برای مردان است، این ماده درمانگر رفلکس اسید معده است و زخم و سوختگی را از بین می‌برد. به علاوه عسل موثرترین ماده در مقابل عفونت‌ها است.

۲. اسفناج
اسفناج غنی از زاکسنتین و کاروتنوئید لووتیون است که جوانی و شادابی به چشم شما می‌بخشد. مقدار بالای آهن در اسفناج، چشمان شما را روبه روشنی می‌برد. یک فنجان اسفناج خام به شما ۲۷ کالری انرژی می‌دهد. این یک بسته بندی غذایی کامل همراه با منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و اسید فولیک است. اسفناج سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به بدن برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رژیم غذایی سرشار از اسفناج به پیشگیری از سرطان، آسم، کاهش فشار خون بالا، تقویت قدرت استخوان‌ها و سلامت پوست و مو کمک می‌کند.


خواص زنجبیل برای سلامتی

زنجبیل از گیاهانی است که از زمان‌های دور و دراز، در طبابت و درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید بوده است و امروزه نیز، در طب سنتی جای خود را حفظ کرده است. زنجبیل برای معده، پوست و مو، چشم و ... فواید بسیاری دارد که با برخی از آن‌ها هم اکنون آشنا خواهید شد.

۱. طراوت پوست با زنجبیل
زنجبیل یکی از مهم‌ترین منابع بیش از ۴۰ ترکیب آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان‌ها مواد بسیار مهم و ضروری برای بدن هستند و ما نیاز داریم که آن‌ها را از منابع بیرونی دریافت کنیم. زنجبیل قادر به دفع سموم بدن و ایجاد جریان اکسیژن بهتر در پوست است. مصرف زنجبیل به بدن کمک می‌کند که با رادیکال‌های آزاد پوست مبارزه کند؛ بنابراین زنجبیل، باعث جوان ماندن پوست می‌شود.

برای بهره بردن از این خاصیت لازم است مقداری برابر از زنجبیل تازه، یا حتی پودر آن را، با عسل و آبلیمو ترکیب کنید و به مدت سی دقیقه روی پوستتان قرار دهید. در هر هفته دو مرتبه از این ماسک استفاده کنید.

۲. افزایش رشد مو با زنجبیل
همانطور که گفتیم زنجبیل باعث افزایش جریان خون و اکسیژن در بدن می‌شود. این ماده در صورتی که به صورت ماسک مو مصرف شود، باعث تقویت فولیکول‌های مو و رشد بهتر آن‌ها می‌شود. به علاوه اسید‌های چرب موجود در زنجبیل، تار‌های مو را نیز تقویت می‌کند.

ماسک موی زنجبیل از ترکیب، زنجبیل رنده شده (۲ قاشق غذا خوری)، روغن کنجد (۳ قاشق غذا خوری) و آب لیمو (نصف قاشق چایخوری) درست می‌شود. این ترکیب باید به مدت نیم ساعت بر روی سر باقی بماند و بعد به خوبی شسته شود. برای تاثیرگذاری دو بار در هفته این ماسک را تکرار کنید

۳. درمان سرما خوردگی با زنجبیل
شما می‌توانید به زنجبیل به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی نگاه کنید. مواد موجود در زنجبیل، با تحریک مخاط راه‌های تنفسی را پاکسازی و باز می‌کنند و برای درمان حساسیت‌هایی که مشکلات تنفسی ایجاد می‌کنند بسیار مفید است. به علاوه درد گلو و سرفه را نیز تسکین می‌دهد.

به این منظور یک قاشق چایخوری از آب زنجبیل تازه را با عسل ترکیب کنید و بنوشید. همچنین انداختن تکه‌ای زنجبیل در چای نیز می‌تواند برای سرماخوردگی سودمند باشد.

۴. درمان مشکلات معده با زنجبیل
زنجبیل به هضم غدا کمک می‌کند و بسیاری از ناراحتی‌های معده را تسکین می‌دهد. زنجبیل دوای درد معده، اسهال و نفخ است.

اگر در روز چندبار زنجبیل مصرف کنید، برای نفخ معده بسیار مفید است. همچنین برای تسکین درد‌های معده، مقداری زنجبیل را نمک بزنید و در روز چند مرتبه این ترکیب را بجوید.

۵. قاعدگی و زنجبیل
مصرف زنجبیل در روز‌های اول پریود، می‌تواند درد حاصل از آن را در زنان کاهش دهد. براساس بررسی‌های انجام شده، زنجبیل همچون مسکن‌هایی مانند پروفن و یا مفنامیک اسید در دوران قاعدگی عمل می‌کند.

۶. خواص ضد سرطانی زنجبیل
براساس تحقیقات، زنجبیل قادر به مقابله با انواع سلول‌های سرطانی است. زنجبیل با کمک به بدن برای دفع سموم بدن یکی از مفیدترین و مقرون به صرفه‌ترین راه‌های اجتناب از سرطان است.

۷. خواص ضد التهابی زنجبیل
زنجبیل ماده‌ای ضد التهاب و درد است. در صورتی که در عضوی از بدن احساس ورم و درد دارید می‌توانید با مصرف زنجبیل آن را برطرف کنید. به همین خاطر استفاده از ماسک‌های زنجبل برای جوش‌های التهابی صورت نیز بسیار سودمند است.

۸. درمان میگرن با زنجبیل
زنجبیل با از بین بردن گرفتگی رگ‌های سر، باعث کاهش درد میگرن و سردرد می‌شود. برای بهره مندی از آن می‌توانید مقداری زنجبیل را با آب ترکیب کنید و به مانند یک پماد روی سر بمالید و از خواص معجزه آسای آن لذت ببرید.


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط