ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

وقتي نوبت به بهبود عملکرد يک PC مي رسد، اکثر کاربران به فکر ارتقاي سخت افزارهاي خود مي افتند. با اين حال در مورد ابزارهاي ايجاد PDF، شما بايد ابتدا به نرم افزار مورد استفاده خود توجه داشته باشيد. ما دراين مقاله به بررسي چند گزينه کاربردي براي انجام اين کار پرداخته و آن ها را با Adobe Acrobat مقايسه خواهيم کرد.
دوشنبه، 4 بهمن 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف
ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف


 





 
وقتي نوبت به بهبود عملکرد يک PC مي رسد، اکثر کاربران به فکر ارتقاي سخت افزارهاي خود مي افتند. با اين حال در مورد ابزارهاي ايجاد PDF، شما بايد ابتدا به نرم افزار مورد استفاده خود توجه داشته باشيد. ما دراين مقاله به بررسي چند گزينه کاربردي براي انجام اين کار پرداخته و آن ها را با Adobe Acrobat مقايسه خواهيم کرد.

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

امروزه اکثر قريب به اتفاق کاربران در انديشه افزايش عملکرد سيستم هاي خود تا بالاترين سطح ممکن هستند و بسياري از آن ها مي دانند که براي اجراي بازي هاي محبوب و برنامه هاي مورد نيازشان به چه سخت افزارهايي نياز دارند. با اين حال، در بسياري از موارد شما مجبور نيستيد سخت افزار خود را ارتقا دهيد تا عملکرد کلي سيستم تان را بهبود بخشيد. ما تصميم گرفته ايم يک مدل استفاده بسيار عمومي را به عنوان يک مثال در نظر بگيريم: ايجاد فايل هاي Adobe PDF. ما در اين مقاله پنج ابزار مختلف براي ايجاد فايل هاي PDF را از جنبه هاي اندازه فايل و عملکرد آن ها مورد بررسي و مقايسه قرار خواهيم داد.
ايجاد اسناد مستقل از سکو(مانندPDF) با کاربردهايي مانند فشرده سازي و آرشيو فايل ها کمي تفاوت دارند. ابزارهاي فشرده سازي معمولاً بر روي فرمت هاي آرشيو خودشان کار مي کنند، اما در حوزه مورد بحث ما قالب (PDF) Portable Document Format شرکت ادوبي يک استاندارد غالب به شمار مي آيد و به کاربران کامپيوتر امکان مي دهد تا اسناد PDF را بدون نياز به نرم افزاري که سند در ابتدا بر روي آن ايجاد شده است (تنها با استفاده از يک ابزار رايگانViewer)، مشاهده و مديريت کنند. در عين حال، وقتي ايجادPDF با فايل هاي نمايشي چند صفحه اي و يا تصاويري با کيفيت بالا سرو کار داشته باشد به قدرت پردازش قابل توجهي نياز خواهد داشت، اما استاندارد و فرمت بدون هيچ ترديدي داراي کاربردهاي عام هستند.

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

بنابراين، يک مبناي عالي براي مقايسه عملکرد با استفاده از يک پردازنده مدرن را به دست آورده ايم. ما پنج محصول مختلف را براي اين مقايسه درنظر گرفته ايم که Acrobat 9 خود شرکت ادوبي نيز در ميان آن ها است. آيا ابزار ادوبي سريع تر از رقباي خود است؟ آيا استفاده از اين ابزار، کيفيت تصويري بهتري را براي PDF به همراه دارد؟ آيا مي توان اندازه فايل هاي PDF را بيش از پيش کاهش داد؟ اين مقاله تلاش خواهد کرد تا به تمام پرسش هاي فوق پاسخ دهد.

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

استاندارد PDF
 

فرمت سند قابل انتقال (PDF) که يک قالب مقياس پذير مبتني بر بردار به شمار مي آيد، اولين بار در سال 1993 توسط Adobe System معرفي شد، اما تنها دو سال پيش بود که از طريق ISo 320001:2008 به يک استاندارد باز تبديل شد. اين قالب طراحي شده تا با يک شيوه مستقل از سکو، قابل خواندن و چاپ باشد، به اين معني که سخت افزار، سيستم عامل و نرم افزارهاي کاربردي مورد استفاده براي ايجاد سند نبايد ارتباطي با آن داشته باشند. اين قالب در عين حال يک فرم استاندارد براي چاپ حرفه اي (PDF/X) نيز به شمار مي آيد.
همان طور که مي توانيد تصور کنيد، اين ويژگي به طور اخص براي حذف مشکلاتي که به خاطر فونت هاي مفقوده، شکستگي هاي نادرست صفحات و يا مشکلات فرمت فايل خودنمايي مي کنند (مانند ناسازگاري هايي که مابين دو فرمت doc.2003و docx.ورد 2007 به چشم مي خورند)، بسيار مفيد خواهد بود. به علاوه، فرمت PDF نه تنها تمام محتويات سند را در خود جاسازي مي کند، بلکه عناصر کنترلي را به آن ها مي افزايد تا امکان دسترسي به يک جدول قابل کليک از محتويات، Thumbnailهاي پيش نمايش و يا فرم هاي داخل سند را فراهم سازد. در نهايت، يک فايل PDF تحت حفاظت قرار دارد، بنابراين به سادگي نمي تواند محتويات اصلي آن را دستکاري کرد. اسناد PDFمي توانند با استفاده از کلمه عبور تحت محافظت قرار گيرند و حتي امکان جلوگيري از چاپ آن ها نيز وجود دارد.
مشاهده و چاپ يک فايل PDF به برنامه Adobe Acrobat Reader نياز خواهد داشت که در 35 زبان مختلف براي تمام سيستم هاي عامل مشهور قابل دسترسي است. شما مي توانيد از گزينه هاي جايگزيني مانند Foxit. Ghostscriptيا Okular نيز براي اين منظور استفاده کنيد.
اندازه اسناد PDF هيچ محدوديت واقعي ندارد و شما مي توانيد حتي صدها هزار صفحه را در يک فايل واحد داشته باشيد. Letterو A4 متداول ترين اندازه صفحه براي اسناد PDF به شمار مي آيند، اما از زمان انتشارAcrobat 7، امکان ايجاد صفحات با ابعاد غول آسا نيز فراهم شده است. هر عنصر در داخل يک سند PDF به عنوان يک آبجکت ذخيره مي شود، به اين معني که اسناد PDF داراي تصاوير، کدگذاري، اطلاعات فونت، توضيحات و فيلدهاي فرم مختلف به آساني مي توانند حاوي هزاران آبجکت باشند.
PDF مبتني بر سه عنصر اصلي است: يک مدل گرافيکي بسيار شبيه به پست اسکريپت، يک سيستم مديريت فونت براي جاسازي فونت هاي مورد نياز در داخل PDFو ذخيره سازي ساخت يافته براي مديريت تمام آبجکت ها و همچنين فشرده سازي.
ايجاد يک سند PDF از طريق يکپارچه سازي با نرم افزار کاربردي (ابزار کاربردي کار را از برنامه منبع شما مانند آفيس مايکروسافت تحويل مي گيرد) و يا تبديل از طريق چاپ سند مورد نظر، انجام مي شود.
ابزار ايجاد، يک درايور چاپگر را بر روي سيستم نصب مي کند که به کاربر امکان مي دهد تنظيمات مربوطه را پيکربندي کرده و PDFرا در محل مورد نظر خود ذخيره کند.

Foxit Phantom PDF Suite 2.0
 

Foxit مدعي است که برنامه Phantom PDF Suite 2.0 مي تواند فايل هاي PDF را تا سه برابر سريع تراز ساير رقبا ايجاد کند، بسيار سريع تر ايجاد مي شود و دقيقاً تنها Foxit به يک درصد ملزومات ذخيره سازي رقيب اصلي خود نياز دارد. اين شرايط به طور قطع يک چالش واقعي است.
ابزار Foxit مي تواند اسناد PDF را ترکيب يا تقسيم کند و ويرايش اسناد به صورت دسته اي براي تسهيل پردازش انبوه آن ها امکان پذير خواهد بود.
phantom در عين حال به طور مستقيم از آفيس مايکروسافت پشتيباني مي کند و از توانايي اسکن اسناد به فرمت PDF برخوردار است. اضافه کردن متن به اسناد PDF و همچنين تغيير متن آن ها نيز امکان پذير خواهد بود. توضيحات، يادداشت ها و برجسته کردن نيز در اين برنامه پشتيباني شده است.
به علاوه، يک ويژگي مقايسه نيز درنظر گرفته شده است که مي توانيد از آن براي رديابي آسان تغييرات مابين دو نسخه سند خود استفاده کنيد. چاپ، ويرايش و استخراج محتواي فايل نيز قابل مديريت است.

FreePDF 4.02
 

FreePDF يک جايگزين براي محصولات ادوبي و Foxit به شمار مي آيد. اين برنامه هيچ هزينه اي ندارد، اما در عين حال بسيار قدرتمند يا انعطاف پذير هم نيست. فايل نصب FreePDF کوچکتر از 2 مگابايت است زيرا اين برنامه براي کار خود به ابزار پست اسکريپت Ghostscript نياز دارد. شما بايد اين دو برنامه را به طور جداگانه دانلود و نصب کنيد. Ghostscript مي تواند براي بررسي وجود خطا در اسنادPDF پيش از ارسال آن ها جهت چاپ، مورد استفاده قرار گيرد. به علاوه اين ابزار مي تواند يک سند PDF را به فرمت پست اسکريپت تبديل کند. Ghostscriptيک ابزار خط فرمان است و به همين دليل چندان کاربر پسند نيست. با اين حال، FreePDFو Ghostscript در کنار يکديگر يک گزينه کوچک و کارآمد را در اختيار تمام کاربران نيز قرار مي دهند که به يک راه حل رايگان براي مديريت وظايف ابتدايي خود در زمينه ايجادPDF نياز دارند.
FreePDF از چند پروفايل (مانند يک حالت eBook) براي ايجادPDF پشتيباني مي کند. گذشته از اين، برنامه اصلي تنها يک تنظيمات را براي پيکربندي کيفيت چاپ نگه مي دارد. با اين حال، شما مي توانيد چند سندPDF را در يک فايل واحد ترکيب کنيد.

سکوي آزمايش و تنظيمات ايجاد PDF
 

ما از يک سيستم Phonom ll x6 1090T با شش هسته پردازنده استفاده کرديم تا مطمئن شويم که عملکرد پردازنده در فرآيند ايجاد PDF به يک گلوگاه تبديل نخواهد شد. پيکربندي سخت افزاري و نرم افزاري سکوي آزمايش ما از مؤلفه هاي زير تشکيل شده بود :
- پردازنده : Phonom ll x6 1090T
(45 نانومتري، 3/2 گيگاهرتز، 6 هسته اي)
- مادربرد:
(Asus crosshair IV Formula (AMD 890X)
- حافظه: دو ماجول دو گيگابايتي
DDR3-1333)OCZ3G2000LV4GK8-8-8-24)
- کارت گرافيکي: Radeon HD 5850 (يک گيگابايت GDDR5)
- هارد ديسک: 500 گيگابايت
(Seagate Barracuda 7200.11)
-منبع تغذيه : 750 وات (Silencer 750 EPS12V)
- سيستم عامل Windows 7 Ultimate X64 :
در اين آزمايش از دو فايل پاورپوينت به عنوان اسناد منبع استفاده شده است. فايل اول يک سند 115 صفحه اي با Bulletها، متن، جداول و چند تصوير بود که حجمي معادل 54/3 مگابايت داشت. فايل دوم يک سند 24 صفحه اي با Bulletها، نمودارها، و تعداد زيادي Smart Art به حجم 5/77 مگابايت است. بر روي سکوي آزمايش نرم افزار پاورپوينت 2007 با سرويس پک 2 نصب شده بود.(جدول 1)
همان طور که در جدول 2 مي بينيد، Adobe Acrobate9 توانسته سند 115 صفحه اي ما را در يک فايل 5/3 مگابايتي جا دهد. خروجي سه ابزارPDF Export نرم افزار پاورپوينت 2007، Free PDFو PDF Creator فايل هايي با حجم نزديک به 7 مگابايت بودند. از سوي ديگر،Foxit Phantom فايلي با اندازه بزرگ تر از فايل منبع را در اختيار ما گذاشت. خروجي فايل نمايشي پيچيده تر 24 صفحه اي ما وقتي در کوچکترين اندازه بود که براي تبديل آن از PDF Exportخود پاورپوينت و يا Acrobat 9 استفاده کرديم و به ترتيب فايل هايي با حجم 1/5 و 2/3 مگابايت را به دست آورديم. خروجي FreePDF و PDF Creatorتقريباً 9 مگابايت حجم داشتند و اندازه فايل ايجاد شده توسط Foxit Phantom نيز به 25 مگابايت مي رسيد. ( جدول 2)

کيفيت بالا
 

اندازه فايل تبديل شده با کيفيت بالا از خروجي Acrobat 9 به وضوح کوچکتر از ساير گزينه ها است. سند 115 صفحه اي منبع ما پس از تبديل توسط Acrobat حجمي در حدود 5/3 مگابايت پيدا کرد. فايل خروجي اين سند از PDF Creatorيا FreePDF حجمي بيش از 7 مگابايت داشت، اما PDF Exportپاورپوينت و Foxit Phantom به ترتيب با توليد فايل هاي 15/3 و 29/3 مگابايتي در بدترين شرايط قرار گرفتند.
در تنظيمات کيفيت بالا، خروجي فايل 24 صفحه اي ما از Acrobat 9 و PDF Export برنامه پاورپوينت هنوز در حدود 4 مگابايت حجم دارد. از سوي ديگر، Foxit Phantom با گستاخي يک فايل تقريباً 40 مگابايتي را تحويل مي دهد. اگر بخواهيد اين فايل نمايشي را از طريق ايميل براي شخص ديگري بفرستيد، چنين حجمي به هيچ وجه قابل قبول نخواهد بود. ( جدول 3)

کيفيت پيش فرض
 

فايل نمايشي 115 صفحه اي پاورپوينت با استفاده از ابزار آفيس مايکروسافت تنها در مدت 23 ثانيه به يک سند PDFتبديل شد. عملکرد Foxit Phantom نيز در اين جا بسيار سريع بود. بقيه محصولات به زماني در حدود 2 دقيقه براي اتمام کار خود نياز داشتند.
فايل نمايشي 24 صفحه اي پيچيده پاورپوينت ما نيز با استفاده از تنظيمات پيش فرض ابزار توکار آفيس به سرعت تبديل شد. بايد اضافه کنيم که کيفيت تصويري PDF به دست آمده کاملاً قابل قبول بود. ساير ابزارها به استثناي Foxit Phantom به زمان بسيار بيشتري نياز داشتند. Acrobat 9 Standard براي تکميل کار خود به يک دقيقه و 42 ثانيه زمان نياز داشت، بدون آن که کيفيت بصري بالاتري را با تنظيمات پيش فرض خود تأمين کند. ( جدول 4)

کيفيت بالا
 

زمان مورد نياز براي ايجاد يک PDF با کيفيت بالا از سند 115 صفحه اي پاورپوينت در برنامه هاي مختلف تا حدود زيادي متفاوت است. اين کار براي PDF Export مايکروسافت 36 ثانيه طول مي کشد، در حالي که ساير ابزارها به بيش از 1 تا 2 دقيقه زمان براي همين تبديل نياز دارند. در مورد فايل نمايشي 24 صفحه اي، باز هم PDF Export پاورپوينت اولين ابزاري بود که خروجي خود را تحويل داد. Acrobat 9 در اين رقابت آخرين
جايگاه را به دست آوريد. (جدول 5)

جمع بندي
 

اگر مي خواهيد اسناد PDF را ايجاد کنيد اما تمايلي به خريد Adobe Acrobate9 نداريد، چند گزينه ديگر نيز در اختيار شما قرار دارند. ما در اين مقاله به بررسي 5 ابزار براي انجام اين کار پرداختيم و به نتايج بسيار متنوعي رسيديم. مجموعه هاي آفيس 2007 و آفيس 2010 مايکروسافت با يک تابع PDF Export توکار ارائه مي شوند. اين ابزار از فرم ها و يا ويژگي هاي پيچيده پشتيباني نمي کند، اما اگر نياز اصلي شما تبديل اسناد آفيس به فرمت PDF باشد، به خوبي کار خواهد کرد. ما متوجه شديم که اين ابزار با اختلاف زيادي نسبت به رقباي خود سريع ترين راه حل ايجاد PDF به شمار مي آيد، در حالي که براي تبديل فايل هاي بزرگ وپيچيده پاورپوينت مورد استفاده در آزمايش هاي ما تنها به 8 تا 36 ثانيه زمان نياز داشت. انجام همين کار بر روي ساير ابزارها بين يک تا دو دقيقه طول مي کشيد. اکثر فايل هاي به دست آمده به اندازه کافي براي ارسال از طريق ايميل، کوچک هستند.
Free PDF 4.02 وPDF Creator 1.0.1 هر دو به ضميمه منبع باز Ghostwrite نياز دارند. هر دو برنامه مذکور عملکرد مشابهي را به نمايش مي گذارند اما Free PDF کمي سريع تر بوده و علاوه بر ايجاد اسناد از توانايي ترکيب کردن آن ها نيز برخوردار است.در مقابل، PDF Creator به احتمال ساده ترين ابزار در اين گروه به شمار مي آيد. اندازه فايل هاي ايجاد شده توسط هردو ابزار، تقريباً يکسان است.

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف


سپس نوبت به Foxit Phantom PDF Creation Suite 2.0 مي رسد. اين ابزار رايگان نيست، اما با قيمت 129 دلاري خود هنوز بسيار ارزان تر از Acrobat 9 Standard شرکت ادوبي است. از نقطه نظر ويژگي ها، Phantom به خوبي با ادوبي رقابت مي کند. هر دو ابزار از قابليت هاي بازچيني، اضافه کردن و حذف صفحات يا مديريت فرم ها برخوردارند و از توضيحات و قابليت هاي همکاري نيز پشتيباني مي کنند. با اين حال، ابزارFoxit به بعضي از گرافيک ها در سند 24 صفحه اي پاورپوينت ما آسيب رساند و ما نتوانستيم اين مشکل را برطرف کنيم.
Foxit Phantom PDF Creation Suite 2.0 به وعده خود در مورد سريع بودن عمل مي کند، اما عملکرد آن در ايجاد اسناد PDF به بهاي حجم بالاي فايل هاي به دست آمده تمام مي شود. تمام اسنادي که در آزمايش هاي ما توسط اين برنامه ايجاد شدند به 19 تا 39 مگابايت فضاي ديسک سخت نياز داشتند. در نتيجه، اگر مي خواهيد اسناد PDF خود را از طريق ايميل براي شخص ديگري بفرستيد،Phantom به طور حتم گزينه مناسبي براي شما نخواهد بود.
در انتها، به Acrobat 9 Standard سيصد دلاري شرکت ادوبي مي رسيم. اين ابزار در هنگام ايجاد اسناد PDF عملکرد کندي دارد. با اين حال، Acrobat 9 تقريباً هميشه کوچک ترين اندازه فايل را توليد مي کند و فراگير ترين راه حل موجود به شمار مي آيد.
اگر شما تنها براي به اشتراک گذاشتن اسناد مورد نظر خود به ايجاد فايل هاي PDF نياز داريد، مي توانيد از ابزار توکار خود مجموعه آفيس استفاده کنيد. بسته هاي ارزان تر اين مجموعه ها قيمتي در حدود مجموعه Acrobat 9 Standard ادوبي دارند اما با خريد آن ها کپي هايي از ورد، اکسل و پاورپوينت را نيز به دست خواهيد آورد.

ايجاد فايل هاي PDF با استفاده از ابزارهاي مختلف

به علاوه، اين راه حل نتايج بسيار خوبي را براي ايجاد PDFهاي ابتدايي در اختيار شما مي گذارد. Free PDFو PDF Creator گزينه هاي بي نقصي براي استفاده هاي گاه و بيگاه هستند. از سوي ديگر، Phantom PDF Creation Suite 2.0 تنها زماني به عنوان يک گزينه مطرح مي شود که بتوانيد با فايل هاي بزرگ کنار بياييد.
منبع:نشريه عصر شبکه 113



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط