مردانه‌ترين علل جراحي زيبايي

يکي از دلايل مهم افزايش تمايل مردان به زيباتر شدن، شيک‌پوشي‌هاي امروزي و حتي انجام جراحي‌هاي زيبايي براي يافتن يک کار ‌خوب و موقعيت مناسب براي ازدواج است. ظاهرا اين روزها ازدواج مثل گذشته‌ها نيست. همان‌طور...
دوشنبه، 22 فروردين 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
مردانه‌ترين علل جراحي زيبايي

مردانه‌ترين علل جراحي زيبايي
مردانه‌ترين علل جراحي زيبايي


 

نويسنده:دکتر عبدالجليل کلانتر هرمزي *




 
يکي از دلايل مهم افزايش تمايل مردان به زيباتر شدن، شيک‌پوشي‌هاي امروزي و حتي انجام جراحي‌هاي زيبايي براي يافتن يک کار ‌خوب و موقعيت مناسب براي ازدواج است.
ظاهرا اين روزها ازدواج مثل گذشته‌ها نيست. همان‌طور که مردان در ابتدا جذب ظاهر زيباي يک خانم مي‌شوند و در ادامه با يافتن ديگر محاسن اخلاقي‌اش به خواستگاري و ازدواج اقدام مي‌کنند، خانم‌ها نيز در انتخابي متقابل، بر مبناي ايده‌هاي دروني‌شان تلاش مي‌کنند به ايده‌آل‌ها دست يابند و لذا چه مردان و چه زنان براساس غريزه‌اي ذاتي، خود را مي‌آرايند و با لباسي آراسته، گفتاري خوب، ظاهري پسنديده سعي مي‌کنند زوج ايده‌آلي براي خود پيدا کنند. شايد از ديگر مواردي که مردها را نسبت به جراحي زيبايي علاقه‌مند کرده بتوان به مناسبات حرفه‌‌اي و شغلي در بازار کار نيز اشاره کرد. از فروشنده بودن بگيريد تا کارمند و مديرعامل و ديگر مشاغل. اگر ظاهر فرد با عرف جامعه هم‌خواني نداشته باشد، طرد مي‌شود. مثلا گوش‌هاي برجسته داشتن، فک غيرطبيعي داشتن و چيزهايي از اين قبيل در بسياري از مواقع، شانس استخدام را به شدت مي‌کاهد چون در استخدام يک شرکت يا اداره، ظاهر نيز حائز اهميت است؛ مثلا در شرکت‌هاي هواپيمايي آزموني وجود دارد که اگر آقايي فک نامناسب، گوش بزرگ و يا چشم‌هاي غيرطبيعي داشته باشد، استخدام نمي‌شود. منطقي است که چنين آقاياني حق خود بدانند به جراحي زيبايي روي آورند و شانس يافتن يک شغل خوب و در پي آن بهره‌مندي از امکانات مالي و ازدواج بهتر را براي خود قايل باشند. وقتي مي‌توان آن نقيصه را با يک جراحي و در عرض چند ماه قبل از استخدام برطرف کرد، چرا چنين نکنند؟!
اما در مقابل، موارد زيادي هم هست که جراحي‌هاي زيبايي غيرضروري صرفا به دليل ناآگاهي انجام مي‌شود. در رسانه‌‌هاي مختلفي چون ماهواره‌ها و برخي نشريات توسط برخي افراد سودجو اطلاعات غلطي در مورد جراحي زيبايي خاص ارائه مي‌شود و افراد تشويق مي‌شوند تن به جراحي‌هاي غيرضروري بدهند که اکثرا نتايج آن دلخواه نيست چون انتخاب‌شان از پايه و اساس غلط بوده است.
متاسفانه چشم و هم‌چشمي‌ها در يک اجتماع (دانشگاه، محل کار يا ...) نيز از ديگر علل تمايل به جراحي است. گاهي با خود مي‌گوييد: «او با اين بيني زشت، تا اين حد زيبا شد؛ پس ببين اگر من عمل کنم چه‌قدر خوب مي‌شوم؟!» اين عدم آگاهي شما نسبت به فنون جراحي پلاستيک و خطرات و عوارض آن نيز مزيد بر علت مي‌شود. گاهي ممکن است گمان ‌کنيد عدم موفقيت تحصيلي، مشکلات شغلي و ازدواج و... با يک جراحي حل خواهد شد اما نمي‌دانيد اگر داوطلب يک جراحي، مناسب انتخاب نشده باشد، عواقب بدي ‌در انتظارش خواهد بود و پشيماني‌اش سودي نخواهد داشت. توصيه مي‌کنم فقط اگر ظاهر شما واقعا با عرف جامعه هم‌خواني ندارد و انتخاب مناسب جراحي هستيد، چنين تصميمي بگيريد.

پي‌نوشت‌ها:
 

* فوق‌تخصص جراحي پلاستيک

منبع:www.salamat.com




 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط