مشاوره زيبايي

آقايي 28 ساله هستم که دچار ريزش شديد موي سر، خصوصا در ناحيه جلوي سرم در طي سال گذشته شده ام. شنيده ام که پرمويي يکي از نشانه هاي بارز مردانگي و برعکس کم مويي از علائم زنانگي است آيا اين جمله صحيح است ؟
دوشنبه، 2 خرداد 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
مشاوره زيبايي

 مشاوره زيبايي
مشاوره زيبايي


 

نويسنده : دکتر نگار بهروز




 

آقايي 28 ساله هستم که دچار ريزش شديد موي سر، خصوصا در ناحيه جلوي سرم در طي سال گذشته شده ام. شنيده ام که پرمويي يکي از نشانه هاي بارز مردانگي و برعکس کم مويي از علائم زنانگي است آيا اين جمله صحيح است ؟
 

خير متأسفانه مردان هميشه تصور مي کنند که پرمويي از نشانه هاي بارز مردانگي است ولي کاملا مخالف آن مي باشد يعني هورمون تستوسترون که در مردان وجود دارد و هورمون اصلي مردانگي است همان هورموني است که باعث کچلي و طاسي سر مي شود. طاسي هورموني که اغلب مردان دچار آن مي شوند به اين علت مي باشد که سطح هورمون آلفارلاکتاز که تستوسترون را به دي هيريد تستوسترون(DHT)تبديل مي کند. بالا مي رود و دي هيدروتستوسترون باعث مي شود که موها نازک تر و باريک تر شوند.

خانمي 28ساله هستم که علاقه زيادي به استفاده از عطر و ادکلن دارم ولي فرق بين آنها را نمي دانم لطفا مرا راهنمايي کنيد؟
 

فرق بين عطر و ادوپرفيوم و ادوتوالت و ادوکلن تنها در ميزان غلظت عصاره روغني سازنده بوهاي مختلف است بديهي است که هر قدر غلظت عصاره روغني در يک بو بيشتر باشد ماندگاري آن هم بيشتر خواهد بود. غلظت عصاره موجود در عطر (for fuller)از بقيه بيشتر است و با غلظتي حدود 15-40 درصد خالص ترين و گران ترين شکل است. بعد از آن به ترتيب Eoudu perfum(اودوپرفيوم)با غلظتي حدود5-7درصد و ادوتوالت Eau du Toilleteبا حدود 1-6درصد بوي ملايم تري دارند. در مرحله آخر ادوکلن Eau du Colagueاست که بوي ملايم و ماندگاري کم دارد. البته After shave هم که مخصوص آقايان است حاوي کمترين مقدار عصاره روغني است و مسلما بوي آن از بقيه کمتر است.

شنيده ام که طب سوزني در درمان چين و چروک پوست استفاده مي شود. آيا واقعا امکان پذير است و اگر تاثير دارد مکانيسم آن چيست؟
 

امروزه طب سوزني در بعضي مطب هاي زيبايي براي برطرف کردن چين و چروک صورت استفاده مي شود و به علت آنکه هزينه آن نسبتا کمتر و مشکلات و عوارض آن هم بسيار کم و تقريبا بدون عارضه است طرفداران خاصي پيدا کرده است . با اين روش پس از 10-15جلسه مي توان بسياري از چين و چروک ها را از بين برد مکانيسم ين روش به اين امر استوار است که وقتي سوزني وارد بدن مي شود محيط اطراف خود را تحريک مي کند و پوست نواحي اطراف سوزن پرخون مي شود و رگ هاي خوني اطراف سوزن خيلي گشاد مي شود يعني خون زيادي به اين سمت از پوست هجوم مي آورد. در نتيجه از طريق اين خون اضافي و گشادي رگها، مواد غذايي بيشتر و اکسيژن بيشتري و ويتامين ها و مواد معدني زيادتري به سلول هاي فرسوده و آسيب ديده اين قسمت از پوست مي رسد و از طرفي سموم نيز به علت همين پرخوني سريع تر رفع شده و در پوست حالت شادابي و طراوت ايجاد مي شود.

آيا روشي جهت جلوگيري از افتادگي صورت و گونه ها وجود دارد؟
 

براي پيشگيري از افتادگي صورت و گونه ها، توصيه مي شود که نرمش هاي صورت زير را روزي 1 تا 2 بار انجام دهيد. ابتدا صاف بنشينيد و با لب هاي بسته و حالتي راحت، صورت خود را رو به جلو نگهداريد و با استفاده از عضلات گونه لب هاي خود را به سمت جلو و عقب ببريد(در واقع لب ها را غنچه کنيد به حالت اول برگردانيد). در حين انجام اين ورزش با استفاده از انگشتان خود از به کارگيري عضلات گونه مطمئن شويد، لب ها را غنچه کنيد تا 10شماره نگه داريد، سپس کمي استراحت و اين حرکت 10بار تکرار شود. با لب هاي بسته لبخندي آرام بزنيد و بعد سعي کنيد گونه ها را به سمت داخل دهان و دندان ها بکشيد. بهتر است اين کار جلوي آينه انجام شود تا صحت آن را ببينيد حالا لب بالايتان را جمع کنيد در واقع لب بالا به سمت بالا کشيده شود و سپس عضلات گونه را به سمت چشم ها بالا بکشيد. در اين مرحله سعي کنيد لب بالا با بيني تان را لمس کنيد تا 10شماره نگه داريد، سپس کمي استراحت و 10بار تکرار شود. لب ها و دندان ها را بسته و لب بالا را باد کنيد تا 10بشماريد، سپس اين حالت بادکنکي را به گونه چپ انتقال دهيد تا10بشماريد ،سپس به لب پايين و در نهايت گونه راست، سپس کمي استراحت و 5بار تکرار شود.

آيا سفيد شدن مو به رنگ موي فرد ارتباطي دارد مثلا کساني که موي روشني دارند ديرتر سفيد مي شوند؟
 

خير.سفيد شدن مو هيچ ربطي به رنگ موي شما ندارد. سفيد شدن مو در آقايان از 30سالگي و خانم ها از 35سالگي شروع مي شود ولي کمبود مواد غذايي ارتباط مستقيمي با سفيدي مو دارد. تجربيات نشان مي دهند کمبود فلزاتي همچون منگنز، روي، تيتانيوم، آهن و مس از عوامل اصلي در سفيد شدن و شکنندگي موها به حساب مي آيند. طبق نظر متخصصان تغذيه، افرادي که دچار سفيدي مو هستند بايد ميوه هايي همچون سيب، گلابي، هلو و ميوه هايي که سرشار از فلزات گوناگون خصوصا منگنز هستند و نيز مصرف سبزيجاتي مثل سير، موسير، پياز و تره که داراي منگنز هستند را در برنامه غذايي خود قرار دهند. در ميان داروهاي گياهي جوشانده سبوس گندم مصرف سنبل الطيب، خوردن روزانه يک قاشق مرباخوري از مخلوط پودر سبوس برنج با شکر يا نبات سائيده شده و قرار دادن نان جو در دستور رژيم غذايي نيز در حفظ رنگ مو و کاهش موهاي سفيد موثر است. مس نيز از جمله عناصري است که از سفيد شدن مو جلوگيري مي کند. خوراکي هايي همچون نخودفرنگي، قارچ، آجيل، لوبيا، عدس، گوجه فرنگي، سويا و سيب زميني از جمله مواد غذايي هستند که مقدار قابل توجهي مس دارند. کمبود مواد غذايي از يک طرف، همچين بيماري هايي مثل تيروئيد، کم خوني و سيگار کشيدن و رژيم هاي غذايي طولاني و غير صحيح و عوامل ارثي و بيماري هاي افزايش دهنده گلبول هاي سفيد هم در سفيدي مو موثرند.
منبع: نشريه ي دنياي سلامت، شماره ي 53.



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط