چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

حکم زن حائض و فرد جنب برای رفتن به رواق‌های حرم

پرسش :

آیا زن حائض و فرد جنب می‌تواند بی‌آنکه داخل حرم شود به رواق‌های اطراف ضریح مطهر امام معصوم (ع) برود؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام امام، بهجت، فاضل و نوری): آرى، اشکال ندارد.

آیات عظام امام، بهجت و نوری: بنابر احتیاط واجب جایز نیست.

آیت اللّه فاضل: جایز نیست.

تبصره: حکم یاد شده در صورتی است که رواق‌های یاد شده مسجد نباشد.

پرسش های مرتبط:

در چه صورتی در مسافرت، نماز شکسته می‌شود؟

مسافر در حرم کدام امامان و در کجاها می تواند نمازش را کامل بخواند؟

آیا گرفتن روزه‌های قضا، در سفر صحیح است؟

استفاده کردن از برق حرم‌های مطهر برای شارژ کردن موبایل و تبلت چه حکمی دارد؟

خوابیدن در مساجد و حرم‌های مطهر چه حکمی دارد؟