سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

حکم استفاده از برق مسجد و حرم

پرسش :

استفاده کردن از برق حرم‌های مطهر برای شارژ کردن موبایل و تبلت چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: برق اگر مختص مسجد و حرم‌های مطهر است استفاده از آن اشکال دارد اما اگر برای زائران و نمازگزاران گذاشته شده که مثلاً تلفن همراه خود را شارژ نمایید، ‌استفاده از آن در حد معمول اشکال ندارد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – صافی،‌ سایت،‌احکام اعتکاف؛ ‌بهجت،‌ استفتاآت، احکام مسجد، س ۳۳۲؛ خامنه‌ای، دفتر؛ فاضل، استفتااآت، ج ۱، س ۳۱۶ و دفتر همه مراجع.

منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.