سه‌شنبه، 25 تير 1398

ارث زوجه از زمین ابنیه و اشجار | استفتاء چهار

پرسش :

پدر من دو خانم داشت که زن پدرم دو بچه و مادر من هم سه ‏بچه دارد ـ دو پسر و یک دختر ـ ارث پدرمان چطور تقسیم می‌‏شود؟

پاسخ :
زن‌ها از ترکه هشت یک می‏‌برند و از عین زمین ارث نمی‏‌برند و از بنا و اشجار هشت یک قیمت آن ‏را می‏‌برند و بقیه ترکه که   است بین اولاد تقسیم می‌‏شود به ‌طوری که هر پسر دو برابر هر دختر ببرد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.