شنبه، 23 شهريور 1398

طولانى شدن خطبه های نماز جمعه

پرسش :

اگر خطبه هاى نماز جمعه بقدرى طول بکشد که بیشتر از یک ساعت از ظهر شرعى بگذرد در این صورت نماز جمعه مجزى است یا نماز ظهر را باید اعاده کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: خطبه هاى حضرات معصومین (علیهم السلام) بسیار کوتاه بوده و لذا باید خطبه ها و نماز در اوایل ظهر انجام گیرد و طولانى کردن خطبه به اندازه یک ساعت خلاف احتیاط است. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.