جمعه، 5 مهر 1398

مهریه براى عقد دائم با اجراى عقد موقت

پرسش :

قبل از عقد مهریه تعیین گردید ولى هنگام خواندن عقد چون دخترم 14ساله بود عقد موقت جارى شد تا حکم دادگاه به رشد دریافت شود، بعد از دریافت حکم دادگاه زوج حاضر به عقد دائم نشد، حال آیا دخترم مستحق مهریه هست یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید شوهر همان مبلغى را که در عقد موقت تعیین شده است بپردازد و اما مهریه عقد دائم چون به خاطر انصراف زوج منعقد نشده است پرداخت نمى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.