شنبه، 9 آذر 1398

چگونگی رفتار با کودک بی علاقه به مذهب

پرسش :

خانواده مذهبی است ولی کودک به مذهب گرایش ندارد. با او باید چگونه رفتار کرد؟

پاسخ :
ر این باره نکته مهم این است که روش های این خانواده برای مذهبی کردن فرزندش درست نیست. بعضی از خانواده های مذهبی نسبت به انجام زودرس فرایض دینی خیلی تأکید و اصرار به فرزندان خود دارند و خیلی هم سخت گیر هستند که متأسفانه نه تنها به مقصود خود نمی‌رسند بلکه نتیجه عکس می دهد.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.