چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام حج | نماز طواف: سوال هشت

پرسش :

نماز اکثر حجاج ناقص است، آیا با توجه بدان مى توانند بدون ضرورت به کارى که نماز طواف نساء دارد اقدام کنند؟ در صورت عدم زمینه جهت خواندن نماز به جماعت و طرق دیگر، آیا مى توانند به نماز خود اکتفا کنند؟

پاسخ :
براى خودشان مانعى ندارد. و نماز طواف را همانگونه که مى توانند بخوانند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.