جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | عمره مفرده بانوان: سوال سه

پرسش :

زنى که بدون اذن شوهر براى انجام حج مستحبى به مدینه آمده و شوهر مى‌گوید راضى نیستم عمره یا حج مستحبى بجا آورى آیا این زن مى‌تواند بدون احرام وارد مکه شود یا نه در حالى که نمى‌تواند از کاروان جدا بماند و باید با کاروان باشد.

پاسخ :
در فرض سؤال، که زن براى عبور از میقات مضطر است باید محرم شود به عمره مفرده و چون عبور از میقات بدون احرام جایز نیست شوهر حق نهى از محرم شدن زوجه‌اش که مضطر براى عبور است ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.