جمعه، 2 اسفند 1398

خطر انتقال کرونا ویروس از طریق حیوانات خانگی

پرسش :

آیا باید در خصوص حیوانات خانگی و سایر حیوانات و خطر انتقال کرونا ویروس نگران باشیم؟

پاسخ :
در حالی که به نظر می رسد ویروس از یک منبع حیوانی پدید آمده باشد، ولی در حال حاضر انتقال بیماری به صورت انسان به انسان صورت می گیرد. وزارت بهداشت توصیه می کند که در صورت اجبار به مسافرت به چین، از تماس با حیوانات زنده و مرده خودداری کنید، اما دلایل علمی وجود ندارد که فکر کنید هر نوع حیوان وحشی یا خانگی در کشور ممکن است منبع عفونت کرونا ویروس جدید باشد.