شنبه، 17 اسفند 1398

کاهش آسیب‌های روان‌شناختی بیماری کرونا در کودکان

پرسش :

برای کاهش آسیب‌های روان‌شناختی بیماری کرونا در کودکان، چه نکاتی را باید در محیط خانواده رعایت کرد؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر معصومه طاهری، متخصص کودکان و گفتاردرمانی:

سعی کنید در مورد بیماری نزد کودکان صحبت نکنید، نزد کودکان بیماری کرونا ویروس را فاجعه‌آمیز و غیرقابل‌کنترل عنوان نکنید، به‌طور غیرمستقیم به کودکان رعایت نکات بهداشتی را آموزش دهید، به نقاط مثبت و توانمندی و شادابی کودکان بیفزایید، هر چه قدر کودکان به توانمندی و سلامت خود واقف باشند به همان اندازه در مقابل بیماری مصون تر هستند، با بازی کودکان را ترغیب کنید تا در هنگام شستن دستانشان هر چه قدر بیشتر و بهتر، عمل شستن را انجام دهند برنده هستند و پاداش می‌گیرند، از بازی‌های فکری استفاده کنید تا موجب حواس‌پرتی و مشغولیت ذهنی کودکان شود.