يکشنبه، 4 خرداد 1399

احکام روزه قضا | رعایت موالات در روزه های قضا

پرسش :

آیا رعایت موالات در روزه های قضا لازم است؟(1)

پاسخ :
خیر، بلکه مستحب است. بنابراین اگر کسی یک هفته پشت سرهم روزۀ ماه مبارک رمضان از او با عذر یا بدون عذر فوت شده است، به هنگام قضای آن، واجب نیست هفت روز روزه را پی درپی و در هفت روز پشت سرهم انجام شود؛ بلکه می تواند آن ها را به طور متفرّق قضا نماید (مشهور).

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی احکام القضاء، مسأله 7.

منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.