سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد عدم حضور پزشک در دادگاه

پرسش :

بنده ماما هستم. طی یک زایمانی که داشتیم. مریضم بعد از گذشت پانزده روز پس مراجعه به بیمارستان دیگر خونریزی کرده و پزشک مربوطه رحم وی را درآورده است. حالا بعد از گذشت پنج ماه آن بیمار از کادر درمان که شامل بنده و پزشک متخصص و ریس زایشگاه شکایت کرده که از طریق دادسرای نظام پزشکی به ما ابلاغ شده که در فلان تاریخ در دادگاه حضور یابیم. خواستم بدونم اولاً من الان شهر دیگه ای هستم و نمیتونم در آن تاریخ حضور داشته باشم باید چکارکنم؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟ ثانیاً رای دادگاه به نظرتون چیه و چه عواقبی داره؟

پاسخ :
در مورد سوال اول بایستی عذر خودرا بطور کتبی و با دلایل آن را برای جلسه محاکمه به دادگاه ارسال کنید که در صورت موافقت جلسه به زمان دیگری موکول می شود. در مورد سوال دوم در صورت احراز سهل انگاری و تخلف انتظامی شما از سوی قاضی دادگاه حداقل مجازات تذکر شفاهی و یا توبیخ کتبی با درج در پرونده است و حداکثر مجازات محرومیت دائم از اشتغال به حرفه پزشکی هست. این رای ظرف 20 روز قابل اعتراض در هیات تجدیدنظر استان هست.

منبع: گروه حقوقی میزان