سه‌شنبه، 1 مهر 1399

سوال در مورد چگونگی طرح شکایت از بیمارستان

پرسش :

نوجوانی تو روستا با موتور زمین خورده و به دلیل کمبود امکانات، نبودن وسایل نقلیه و خرابی جاده چهار ساعت طول کشید تا به بیمارستان شهرستان رسید تو بیمارستان هم سه چهار ساعت معطل آمبولانس برای اعزام به بیمارستان مرکز استان شدند یعنی از زمان تصادف تا اتاق عمل جراحی حدود دوازده ساعت زمان برده و متاسفانه بعد عمل فوت شدند. لطفاً یه راهنمایی کنید گناه این نوجوان گردن کیه؟ از کی باید شکایت کنیم (بیمارستان، اداره راه،…) بیمه هم نبوده است.

پاسخ :
شما می توانید هم نزد سازمان نظام پزشکی و هم دادسرای محل علیه عوامل مقصر احتمالی مثل پزشک و … شکایت نمایید اما بایستی مدارک و دلایل محکمه پسند مثل شهادت شهود و یا ارائه پرونده پزشکی داشته باشید در غیر این صورت دعوای شما رد می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان