پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد عدم حضور در دادگاه طلاق

پرسش :

من و خانومم تصمیم به طلاق توافقی گرفتیم و مراحل مشاوره رو رد کردیم و من برای اینکه نخوام مهر بدم توی مشاوره و مددکاری قبول کردم که تنها منزلی رو که دارم به نام ایشون کنم ولی الان پشیمون هستم و نمیخوام منزل رو بنام کنم الان هم ابلاغیه ایی که برام اومده و تاریخ دادگاه رو مشخص کرده نوشته در صورت عدم حضور به منزله انصراف از طلاق توافقی تلقی و بطلان دعوی صادر می گردد. الان سوال من از خدمت شما اینه که اگر بنده به دادگاه نروم آیا این طلاق لغو میشه و اینکه میتونم منزل رو به نام ایشون نزنم؟

پاسخ :
خیر و لذا با توجه به اینکه شرط انتقال ملک بنام ایشان در قرارداد نیامده هست و هم اینکه مشروط به طلاق توافقی هست بنابراین در صورت عدم حضور و در نتیجه بطلان طلاق شرط انتقال هم باطل می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان