پنجشنبه، 24 مهر 1399

ذکر منبع و سند حدیت

پرسش :

شهرت صحت بسیارى از احادیث باعث شده که بسیارى از نویسندگان به راویان آنها اشاره نکنند و در این رابطه برخى از علماى عامه بر برخى از نویسندگان شیعه خرده میگیرند که چرا منبع و سند حدیث را ذکر نمى کنند و تنها به ذکر متن اکتفا مى نمایند؟ به نظر جنابعالى آیا ذکر منبع و سند واجب است یا این که ذکر منبع کافى است‌؟

پاسخ :
هرگاه ذکر منبع و سند، فایده و اثر مثبت داشته باشد، باید نویسنده آن را ذکر کند.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.