شنبه، 17 آبان 1399

اگر مستاجر اجاره‌اش را نپردازد یا ملک را تخلیه نکند، مالک باید چه کند؟

پرسش :

مستاجر بنده این ماه وقتش تموم می شود؛ ولی هفت ماه است که کرایه نداده. پول رهن دست من دو میلیون است. الان می خواهم شکایت کنم. پول کرایه های عقب افتاده به اندازه دو میلیون می شود. الان من باید چکار کنم؟ پول رهن را باید به حساب دادگاه بریزم یا می توانم نریزم. چند روزه می توانم حکم تخلیه بگیرم؟

پاسخ :
معمولاً مراجعه به مرجع قضایی در این موارد زمانی است که مستاجر با پایان یافتن مهلت قراردادش اقدام به تخلیه ملک ننماید، لذا در صورتی که مستاجر با پایان مدت اجاره اش اقدام به تخلیه ملک بنماید و بر بدهکار بودن خود نیز اذعان داشته باشد، دیگر مراجعه به مراجع قضایی ضروری نمی باشد. لذا شما با احتساب اجاره های معوقه و سایر هزینه‌ها و کسر آن از مبلغ ودیعه می توانید بدون مراجعه به دادگستری مشکل را حل نمایید.

اما چنانچه مستاجر خلاف آنچه گفته شد، عمل نمود، شما با سپردن مبلغ ودیعه به دادگستری می توانید تخلیه و نیز اجاره های معوقه خود به انضمام دیرکرد و هزینه های دادرسی را از وی مطالبه نمایید و این روند، در زمان نسبتا کوتاهی انجام خواهد شد.

منبع: میزان آنلاین